230 Çocuğa Bayramlık Kıyafet  Verdiler

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay Korunmaya Muhtaç Çocukları Koruma Derneği Başkanı ve Hatay ın Gül annesi Yurdagül Ergüner  mübarek Kurban Bayramı öncesinde, yine çocuklarımızın yüzlerini güldürdü. Yönetim kurulu üyeleri Fatma Oduncu, Canan Niziplioğlu, Ceylan Küçükoğlu, Güzin Şaker, Nuray Akdeniz ve Aysel Çelik’in hazır bulundukları etkinlikte  Başkan Ergüner çocuklara ve basına hitaben yaptığı konuşmasında;“Sayın müdürlerim, basın mensupları ve sevgili çocuklarım; öncelikle, mübarek Kurban Bayramının hastalara şifa ve tüm Dünyamıza sağlık huzur ve barış getirmesine vesile olmasını diliyorum. Hepimizin yaşadığı bu zorlu sürece rağmen Hatay ve İstanbul da bulunan kıymetli hayırseverlerimiz çocuklarımızı unutmamış, yaptıkları bağışlarla çocuklarımızın yüzlerini yine güldürmüşlerdir. Değerli hayırseverlerimizin bağışları ile, 230 çocuğumuz kendi istekleri doğrultusunda bayramlık kıyafetlerini almışlardır.

Hepimizin yaşadığı bu zor sürece rağmen bizlerden yardımlarını esirgemeyen bütün hayırsever evlatlarıma buradan teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Allahım emsallerini arttırsın.

Şüphesiz ki bu çocuklarımız hepimizin çocukları. Çocuklarımız, devletimizin  ve müdürlüğümüzün himayesinde, çok şükür çok güzel şartlarda bakılıyor ve eğitiliyorlar. Fakat sizlerin ilgisi, desteği ve sevgisiyle bu kıymetli çocuklarımızın çok daha güzel yerlere,  hedeflerine koşar adımlarla gideceğine olan inancım tamdır.

Bu vesile ile ayırdığınız zaman için öncelikle siz değerli basın mensuplarının ve hayırsever değerli evlatlarımın Kurban Bayramını tebrik eder, hayırlara vesile olmasını temenni ederim” dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu