1969’dan Bugüne %100 Katkısız ve Doğal Lezzet; “Okay Yayladağı Lokumu”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Türk mutfağının en tatlı üyesi,Kahvelerin ayrılmaz dostu ve sevdiklerinize verebileceğiniz en tatlı hediye.Lokum..Eminiz bu lezzeti sevmeyen yoktur.Osmanlı mutfağının en önemli lezzetlerinden biri olan Lokum sade olarak başladığı serüveninde bugün envai çeşidi ile vazgeçilmez tatlı lezzetlerimiz arasındaki yerini korumaya devam ediyor.

 

Yayladağı Lokumu bölgemiz lokum sektöründe ayrı bir yere sahiptir. Katkısız olması ve dişe yapışmaması nedeniyle çok tercih edilen ve bugün Yayladağı Lokumu olarak tüm dünyaya ün salmış bu lezzetin arkasındaki işletme Okay Yayladağı Lokumu..1969 yılında Hüseyin Okay tarafından faaliyete başlayan işletme uzun bir süre sade olarak sunduğu lokum lezzeti ile Yayladağı Lokumu ünvanını elinde bulunduran bir işletme olarak çıkıyor karşımıza.İşletme sade lokumda gösterdiği başarısını son yıllarda ürün portföyüne eklediği Narlı Antep Fıstıklı Fitil,Antep Fıstıklı Çifte Kavrulmuş,Paşa Lokumu,Narlı Antep Fıstıklı,Bol Fıstıklı,Cevizli  Sucuk,Kadayıflı Antep Fıstıklı ve Meyveli Kuş Lokum çeşitlerinde de göstererek farkını ortaya koymayı başarmıştır.

Üçüncü Kuşak olarak Lokum imalatını aile büyükleri ile birlikte yapan Hüseyin Okay yaptığı açıklamasında :” Okay Yayladağı Lokumları bir aile firmasıdır. 1969’da Rasim Birkan tarafından başlayan hizmet serüveni Hüseyin Okay tarafından devam ettirilmiştir. 45 yıldır hizmet veren firma ise bugünlerde üçüncü kuşak olan Mehmet&Ahmet Okay kardeşler tarafından yönetilmektedir. Kurulduğu ilk günden bugüne kalitesinden ödün vermeyen Okay Yayladağı Lokumları hizmetin doğalını ve katkısız halini sizlere sunmaya devam ediyor.

Gıda güvenliği yönetim sistemini ve kaliteyi yaşam tarzı olarak belirleyen Okay Şekerleme, tüm hizmetlerini %100 müşteri memnuniyeti doğrultusunda gerçekleştirmeyi hedeflemektedir. Müşteri gereksinimlerini değerlendirerek onlara değer vermeyi, tüketici memnuniyetini arttırmak için gıda güvenliği ile ilgili tüketici gereksinimlerinde iki taraflı uyuma göre hareket etmeyi gaye edinmiştir.

Ürün kalitesi ve gıda güvenliği ile ilgili konularda etkileşim halinde bulunduğu tedarikçi, müşteri ve ilgili birimlerle etkin iletişim halinde çalışmayı ilke edinmiştir. Müşterilerimize ait değerlerin korunması ve gizli tutulmasının önemi tüm ekip çalışanlarımız tarafından benimsenmiştir.”dedi.

Günlük üretim olan Lokum çeşitlerini  aynı zamanda Türkiye’nin her yerine kargo ile gönderebildiklerini söyleyen Hüseyin Okay ,Tüm lokum çeşitlerinin görsellerinin bulunduğu www.yayladagilokumu.com sayfalarını ziyaret ederek buradan sipariş verilebileceğinin altını çizerek tercihleri ile kendilerini marka haline getiren tüm müşterilerine ve özverili çalışmaları ile güçlerine güç katan çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

Okay Yayladağı Lokumu sipariş hattı 0 542 778 31 96

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu