Zor ama imkansız değil, iyi bir sonuç kara bulutları dağıtır!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Gerek saha içi gerek saha dışı olumsuzluklar nedeniyle zor bir dönemden geçen Bordo-Beyazlılar, taraftarlarının da desteğiyle zorlu maçtan iyi bir sonuçla ayrılarak üzerindeki kara bulutları dağıtmak istiyor

Atakaş Hatayspor Süper Lig 21’inci hafta maçında bugün saat 16.00’da ligin güçlü ekiplerinden Trabzonspor’u konuk edecek. Ligde oynadığı son 5 maçta da galibiyet alamayan ve küme düşme potasına kadar gerileyen Bordo-Beyazlılar, zorlu maçtan iyi bir sonuçla ayrılmak istiyor.

Ligde ikinci devrenin ilk haftasını bay geçen Hatayspor, Trabzonspor maçına transfer beklentileri ve kadroda düşünmediği isimlerin tartışması altında hazırlandı. Hatayspor haftaya 17 puanla 17’nci sırada giriş yaparken, 35 puana sahip olan Trabzonspor ise 5’inci sırada yer alıyor.

SÜPER LİG’DEKİ 6’NCI RANDEVU

İki takım bugün Süper Lig’deki 6’ncı randevuya çıkacak. Daha önce oynanan 5 karşılaşmada Hatayspor rakibi karşısında 2 beraberlik ve 3 yenilgi aldı. Süper Lig’de iki sezon geçiren Hatayspor, karşılaştığı rakiplerinden sadece 2’sini mağlup edemedi. Fenerbahçe’yle birlikte Trabzonspor da Hatay’a 3 puan kaptırmayan ekipler arasında yer alıyor.

TRABZON’A 5 MAÇTA 2 GOL ATTI 2 PUAN ALDI

Hatayspor, Süper Lig’de Trabzonpor’a karşı 4 maçta sadece 2 gol atabildi. Bu gollerin ikisi de uzatma bölümlerinde geldi. Geçen sezon Hatay’a şampiyon olarak gelerek Trabzonspor Djaniny’in golüyle öne geçse de Hatayspor 90+4’te Diouf’la bulduğu golle maçtan bir puanla ayrılmıştı. Bir önceci sezonda ise Hatayspor deplasmanda 90+6’da Aaron’un golüyle bir puanı kurtarmıştı. Bu sezon ligin ilk maçında Trabzonspor’a konuk olan Bordo-Beyazlılar maçı 1-0 kaybetti.

HATAYSPOR’UN MUHTEMEL 11’İ

Atakaş Hatayspor’da sakatlıkları devam eden Kevin Soni ve Burak Öksüz Trabzonspor maçının kadrosuna alınmayacak. Darbeye bağlı bir sakatlığı bulunan Recep Burak Yılmaz’ın da forma şansı bulması beklenmiyor. Takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Kevin Varga ile Simon Falette’nin yanı sıra maddi sorunlardan dolayı idmanlara katılmayan Ognjen Vranjes’te zorlu maçta kadroya alınmayacak. Katar’da bir takımla prensip anlaşmasına varan Faslı golcü Ayoub El Kaabi’nin ise teknik heyet ve yönetimin talebi üzerine son kez Bordo-Beyazlı formayı giymesi bekleniyor. Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel’in zorlu Trabzonspor maçına, Erce Kardeşler, Kamil Ahmet Çörekçi, Burak Bekaroğlu, Onur Ergün, Samuel Adekugbe, Mehdi Boudjemaa, Rayane Aabid, Ruben Ribeiro, Saba Lobjanidze, Ayoub El Kaabi ve Ze Luis ilk 11’yle çıkması bekleniyor.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu