ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI FİNALİ HAKKINDAKİ GÖRÜŞLERİM

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
FENERBAHÇE-BAŞAKŞEHİR 2023 YILI ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI FİNALİ  ŞUNLAR;
1 – Fenerbahçe böylece tam 9 yıldır beklediği yerelde 1 adet kupa hayaline ulaşmış oldu.
2 – Fenerbahçe maça, Jay Jay Okocha, Boliç ve Kostadinaov’lu kadrosunu hatırlatan, beyazı daha beyaz, sarısı daha sarı olan ve oyuncuları daha yakışıklı gösteren, yeni sezon forması ile çıktı.
3 – Daha sıfırıncı dakikada Batshuayi ile öne geçen Fenerbahçe, rakibinin direnç gösterme ihtimalini azalttı.
4 – Bu kadro, eğer daha planlı ve istikrarlı bir şekilde kullanılıp, sistem istikrarı da oluşturulsaydı şampiyon olabilirdi. Galatasaray’ın prime sezonuna denk geldiler.
5 – Arda Güler, büyümeye ve fiatını arttırmaya devam ediyor. Maça asistle başlaması ilk yarı boyunca show yapacak morali kazandırdı kendisine.
6 – Başakşehir, beklenenden uzak görüntüsü ile dikkat çekti. Kırılma maçları vardı Başakşehir’in. 7-0’lık GS maçı ve 4-0 lık Gent maçları ivme kaybetmesine neden oldu Turuncu Lacivertlilerin.
7 – Fenerbahçe taraftarı, bu kupayı uzun süre bekledi. O yıl doğan çocuklar şu an 10 yaşında. 10 yaşındaki bir çocuk 20 yaşında delikanlı oldu, ilk kez kupa kazandığına şahit olacak Fenerbahçe’nin. Fenerbahçe camiası bir kupa için bu kadar sabredecek bir camia değil. Jesus büyük ihtimal gidecek. Fenerbahçe için teknik direktör toto oynama devri geliyor. Kupayı kazanan Fenerbahçe’yi bir kez daha tebrik ederim.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu