Zipline Altınözü’nden sonra Yayladağı’na da yapılıyor

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Göreve başladığı andan itibaren Yayladağı eski Belediye Başkanı merhum Mustafa Sayın tarafından hayata geçirilen projeleri tamamlamak için kolları sıvayan Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, şimdi de Gönül Adası adı verilen Devrent Tesisleri içerisinde 130 metre gidiş ve dönüş olmak üzere Zipline Projesi’ni de ekleyerek çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Yalçın önceki gün Devrent Tesisleri’nde çalışmaları devam eden Gönül Adası Projesi’nin çalışmalarını denetleyerek, kısa bir süre önce Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞKA) işbirliğiyle yapılan protokol ile Zipline Projesi’nin de eklenmesiyle birlikte yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

ZİPLİNE PROJESİ AĞAÇLARIN İÇİNDEN GEÇECEK

Devam eden projeler hakkında kısa bir açıklama yapan Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, “Bu projeye ek olarak yeni başlattığımız doğa güzelliğiyle Hatay’da tek olacak. Ağaçların arasından 130 metre gidiş, 130 metre dönüş olmak üzere Zipline Projesi’ni hayata geçirdik. 15 gün içerisinde tamamlanarak halkımıza hizmet vermeye başlayacaktır. Bu alanda daha yeni planladığımız birçok projemiz var. Projemi ilçemize ve ilimize hayırlı uğurlu olsun. Söz verdiğimiz gibi hem projeler tamamlanacak, hem de üzerine yenilerini ekleyeceğiz” dedi.

BAŞKAN YALÇIN PROJELERİN BİTİRİLMESİ İÇİN TALİMAT VERDİ

Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Ceylan ile birlikte Devrent Tesisleri’nde yapımı devam eden Gönül Adası Projesi’ni yerinde inceleyen Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, çalışmaların titizlikle tamamlanması için kurmaylarına talimat vererek projenin en kısa zamanda bitirilmesi talimatını verdi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu