Zeytinyağı fabrikası ilçemize hayırlı olsun

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi, AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik’le birlikte Altınözü ilçesine gelerek, bir dizi ziyaret ve açılış gerçekleştirdi. İlk olarak Akamber Mahallesi’nde Özge Salih ve Fatin Salih tarafından kurulan Zeytinyağı Fabrikasının açılışı gerçekleştirildi.

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, açılışla ilgili yaptığı bilgilendirmede, “Özge & Fatin Salih tarafından Akamber mahallemizde kurulan Zeytinyağı Fabrikasının açılışına AK Parti Hatay Milletvekillerimiz Sayın Hüseyin Şanverdi, Sayın Sabahat Özgürsoy Çelik, İlçe Kaymakamımız sayın Bülent Uygur, ilçe Başkanımız sayın Yusuf Bulanık, Antakya ilçe başkanımız sayın Emrullah Gülen ve kıymetli misafirlerin katılımlarıyla gerçekleştirdik. Yeni işyerinin işletme sahiplerine ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyor, yüce Rabbimden bereketli kazançlar diliyorum” sözlerini kullandı. Açılışın ardından protokol üyeleri fabrikada incelemelerde bulundu.

EMEĞİYLE, ALIN TERİYLE ÜRETEN KADINLARIN YANINDAYIZ

Açılışın ardından AK Parti Hatay Milletvekilleri Hüseyin Şanverdi, Sabahat Özgürsoy Çelik, Altınözü Kaymakamı Bülent Uygur, AK Parti Altınözü İlçe Başkanı Yusuf Bulanık ve Antakya AK Parti İlçe Başkanı Emrullah Gülen, Altınözü Belediyesi Kültür Evi ile Altınözü Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Aile Destek Merkezi’nde (ADEM) kurulan HAZEK Kooperatifini ziyaret etti. Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, HAZEK’teki emeğe ve üretime vurgu yaptığı açıklamada, “ Yöresel ürünler üreten değerli hanım kardeşlerimizle bir araya geldik. Emeğiyle, alın teriyle, üretimiyle Zeytin Diyarı Altınözümüz için değer katan hanımlarımızın her zaman yanında olacağız” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu