ZEHİR TACİRLERİNE ‘NARKOÇELİK’ DARBESİ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

İçişleri Bakanlığınca, Hatay merkezli Gaziantep, Bursa ve Antalya’da düzenlenen Narkoçelik-7 operasyonunda 13.115 adet uyuşturucu hap ile muhtelif miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi. 4 ilde 28 Sokak satıcısı yakalandı.
Hassa Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Hatay İl Jandarma Komutanlığı’nca Hatay, Gaziantep, Bursa, Antalya’daki operasyonların yanısıra, Narkoçelik-7 operasyonu Ağrı, Van, Muğla, Ordu, Tekirdağ, Erzincan, Diyarbakır, Ankara, Mersin, Kocaeli, Aydın, Kahramanmaraş, Sakarya, Balıkesir, Aksaray, Bingöl ve Samsun’da da gerçekleşti.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Hatay dahil 21 ilde düzenlenen Narkoçelik-7 operasyonlarında toplam 930 kilogram uyuşturucu madde ve 35 bin uyuşturucu hap ele geçirildiğini, 161 şüphelinin de yakalandığını bildirdi.
Uyuşturucu madde imalatçıları, bunların satışını yapanlar ve sokak satıcılarına yönelik Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı koordinesinde 1200 jandarma personelinin katılımıyla düzenlenen operasyonlar ile ilgili açıklama yapan Bakan Yerlikaya, ülkeyi zehir tacirlerinden ve sokak satıcılarından temizlemeye kararlı olduklarına vurguladı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu