Ze Luis’in kafa vuruşunda top ağlara gitseydi, tüm Türkiye bizi konuşacaktı!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, 3-3 sona eren Başakşehir maçının ardından yaptığı değerlendirmede, “Her maça çıkarken rakibi analiz ediyoruz. Bugünkü rakibimizin de oyununun farkındaydık. Analizlerimizi ona göre yaptık. Kaçırdıklarımız gol olsaydı, tüm Türkiye konuşurdu. Biraz daha zamana ihtiyacımız var” dedi.
Maçın kırılma anı olarak skor 1-0 iken Ze Luis’in kafa vuruşunun kaleciden döndüğü dakikaya işaret eden genç çalıştırıcı, “Güzel bir futbol akşamı oldu. İki takımın da 3 gol bulduğu bizim adımıza konuşabilecek çok şeyin olduğunu söyleyebilirim. Nedir bunlar. İkinci yarı maça çok iyi başladık. Ze’nin kafası, yine Ze’nin kontrolü ve kaleci Volkan’ın kucağına vurması orada bence kırılma anı oldu. Yani 2 ve 3’ü atsaydık belki şu an bütün Türkiye Hatay’ın oynadığı oyunu aldığı skoru konuşuyor olacaktı. Futbolda bunlar var. Atacaksınız kaçıracaksınız ama bugünkü oyun anlamında ben bütün oyuncu arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Çok iyi mücadele ettiler” dedi.
EN AZ GOL YİYEN TAKIMA 3 TANE ATTIK
Başakşehir’in ligin en az gol yiyen ekibi olarak Hatay’a geldiğini hatırlatan Volkan Hoca, “Biliyorsunuz Başakşehir hem bu ligin, hem de Avrupa Ligi’nin en az gol yiyen takımı. Bu takıma karşı hem 3 gol atıyorsunuz, hem de kalenizde pozisyon anlamında bir pozisyon vermeden daha doğrusu evet kenar ortalardan bir tane orta mesela kimseye değmeden gol oldu. Futbol anlık bir oyundur, bunu hep söylüyorum. Anlık gelişen durumlardan kaynaklanan goller olabilir. Ama biz 3-3 bitmesine rağmen ben oyundan, takımdan, takımın verdiği reaksiyondan her şeyden çok memnunum. İçeride de söyledim. Bazı maçları kaybedebiliriz, puan kaybedebiliriz, ama bugün de bence ileri vadede bir kazandığımız gün oldu. O yüzden ben tüm takımı tebrik ediyorum. Oyun olarak mücadele olarak tüm oyuncularımın tebrik edilmesi gerektiğini düşünüyorum” diye konuştu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu