Z Küp’te  Bursluluk Sınavı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Geçtiğimiz yıllarda ortaya koyduğu başarısı ile sektöründe oldukça iddialı bir konumda olan Z Küp Özel Öğretim Kursu Bursluluk Sınav tarihlerini açıkladı.10 ve 11.sınıf sayısal öğrencilerine yönelik olarak düzenlenecek olan Bursluluk sınavı kısa sürede yoğun ilgi görürken sınavın18-19-20 Şubat 2022 tarihlerinde Z Küp Özel Öğretim Kursunda yapılacağı bilgisi  verildi.

Hayalleri gerçeğe dönüştüren kurumları Z Küp Özel Öğretim Kursunun beklenen bursluluk sınav tarihlerini açıklamanın heyecanını yaşadıklarını söyleyen Kurucu Hasan Can yaptığı açıklamasında :” Bugüne kadar yetiştirdiğimiz öğrencilerimizin elde ettikleri başarıların haklı gururunu yaşadığımız kurumumuzda Covid-19 salgını münasebeti ile tüm tedbirlerim maksimum düzeyde alınarak gerçekleştireceğimiz bursluluk sınavlarımız 18-19-20 Şubat 2022  tarihlerinde gerçekleşecektir. Sınava girmeyi düşünen öğrencilerimiz giriş kartlarını kurumumuzdan temin edebilirler.

Z Küp ailesi olarak Hayallerin gerçeğe dönüşmesi için eğitimci kadromuz ile var gücümüz ile çalışmaktayız. Alanında deneyimli eğitim kadromuz ile Üniversite hazırlıkta ezbercilik öğretimini reddederek ,özel olarak hazırladıkları öğretim programları ile öğrencilerinin başarıları için var güçleri ile çalışmaktadırlar. Sınırlı kontenjan ile bu yılda büyük başarılara imza atacağımıza inandığımız öğrenci kadromuza dahil olmak üzere Bursluluk sınavına girecek olan tüm öğrencilere başarılar diliyoruz.”dedi.

Kemal Paşa caddesi uzun çarşı girişi karşısında bulunan Z Küp Özel Öğretim Kursuna detaylı bilgi çin 0 326 214 13 11 ve 0 530 975 14 11 numaralı telefonlardan ulaşabilirsiniz.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu