Z Küp Yeni Yerinde 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

18-19 Haziran’da gerçekleştirilen 2022 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarına göre  elde edilen Türkiye 6.’lığı başarısını elde ederek sektörde bir kez daha farkını ortaya koymayı başaran Z Küp Özel Öğretim Kursu,2022-2023 eğitim sezonunda faaliyet göstereceği yeni yerinde hizmete başladı. Geçtiğimiz yıllarda elde edilen başarılı sonuçlar ile öğrencilerinin hayallerini gerçeğe dönüştüren Z Küp Özel Öğretim Kursu, Her bir ayrıntının en ince biçimde düşünülerek hazırlandığı yeni kurs merkezleri  ile kısa gördüğü yoğun ilgi ile bir kez daha dikkatleri üzerinde toplamayı başardı.

Can: “ Bizde Sınırlı Olan Tek Şey Kontenjan “
Yeni kurs merkezlerinde öğrencilerine çok daha iyi bir ortamda eğitim verecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Z Küp Özel Öğretim Kursu Yöneticisi Hasan Can, Bizde sınırlı olan tek şey Kontenjan diyerek başladığı açıklamasında:” Z Küp Özel Öğretim Kursu kurulduğu ilk günden bugüne öğrencilerine sunduğu başarılı eğitimler ile herkes tarafından bilinen takdir edilen bir kurum olmuştur. Alanında deneyimli öğretmenler tarafından verilen eğitimler sonucunda elde edilen başarılı sonuçlar bizleri gururlandırdığı gibi haliyle yoğun talep görmemize de sebep oldu. Bu anlamda yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte yaptığımız görüşmeler neticesinde Daha geniş sınıflar, Ferah dinlenme alanları, Ders tekrarı yapılacak Ders Cafe bölümü ve velilerimiz için park sorunu olmayan Kışlasaray  mahallesindeki yeni kurs merkezimizde faaliyetlerimize devam etme kararı aldık. Çok kısa bir süre olmasına rağmen yeni dönem kayıtlarımızın dolmak üzere olduğunu belirtmek isterim. Gördüğümüz yoğun ilgi başarımızın en büyük göstergesidir. Kısa bir süre içerisinde açıklanacak olan 2022 Yükseköğretim Kurumları Sınavında kazanan öğrencilerimizin tam listesini yeni yerimizde açıklayacağız. Yeni kurs merkezimizin Z Küp ailesine hayırlı olması dileği ile hayallerine ulaşmak için bizleri tercih eden tüm öğrencilerimize ve başarımızın temel taşları öğretmenlerimize yeni eğitim öğretim döneminde başarılar diliyorum.”dedi.
Kışlasaray mahallesi İnönü caddesi Ceylan apartmanında  (Atatürk Parkı Karşısı)  hizmet verecek olan Z Küp Özel Öğretim Kursuna 0 530 975 14 11 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu