Z Küp  Bursluluk Sınav Tarihi Açıklandı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Yeni hizmet binasında eğitim öğretime hız kesmeden devam eden bölgemiz eğitim sektörünün başarılı kurumlarından Z Küp Özel Öğretim Kursu Bursluluk Sınav tarihlerini açıkladı. Sayısal 10. Ve 11. Sınıf “Birinci Bursluluk Sınavı “ 24 Aralık Cumartesi ve 25 Aralık Pazar günü yapılacak.Kısa sürede gördüğü yoğun ilgi ile dikkatleri üzerinde toplayan Bursluluk Sınavı giriş kartları Z Küp Özel Öğretim Kursundan temin edilecek.

Hayalleri gerçeğe dönüştüren kurumları Z Küp Özel Öğretim Kursunun beklenen bursluluk sınav tarihlerini açıklamanın heyecanını yaşadıklarını söyleyen Kurucu Hasan Can yaptığı açıklamasında :” Bugüne kadar yetiştirdiğimiz öğrencilerimizin elde ettikleri başarıların haklı gururunu yaşadığımız kurumumuzda gerçekleştireceğimiz bursluluk sınavlarımız 24-25 Aralık   tarihlerinde gerçekleşecektir. Sınava girmeyi düşünen öğrencilerimiz giriş kartlarını kurumumuzdan temin edebilirler. Z Küp ailesi olarak Hayallerin gerçeğe dönüşmesi için eğitimci kadromuz ile yeni hizmet binamızda var gücümüz ile çalışmaktayız. Alanında deneyimli eğitim kadromuz ile Üniversite hazırlıkta ezbercilik öğretimini reddederek ,özel olarak hazırladıkları öğretim programları ile öğrencilerinin başarıları için var güçleri ile çalışmaktadırlar. Sınırlı kontenjan ile bu yılda büyük başarılara imza atacağımıza inandığımız öğrenci kadromuza dahil olmak üzere Bursluluk sınavına girecek olan tüm öğrencilere başarılar diliyoruz.”dedi.

Kışlasaray mahallesi İnönü caddesi Ceylan apartmanında faaliyet gösteren Z Küp Özel Öğretim Kursuna detaylı bilgi için 0 530 975 14 11 numaralı telefondan  ulaşabilirsiniz.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu