Yusuf Yurdal Sigorta Ödüle Doymuyor

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Bölgemiz sigortacılık sektörünün marka kuruluşu Yusuf Yurdal Sigorta Aracılık Hizmetleri başarılarına bir yenisini daha ekleyerek Allianz 2020 Hatay İl Birincisi oldu. 2017 yılında da elit acentelik ile sektörde bir çok ödüle laik olan Yusuf Yurdal Sigorta bir kez daha sigorta sektörünün lideri seçildi.Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de tüm sektörleri olumsuz bir biçimde etkileyen Covid-19 salgını sürecinde tüm kriterleri yerine getirerek Hatay Birinciliğini elde eden Yusuf Yurdal Sigorta Aracılık Hizmetlerinin bu başarısı takdir ile karşılandı.

Yurdal : “İyi bir kurumsal vatandaş olma hedefiyle çalışıyoruz”

Finansal sağlamlık, üretim performansı, güvenilir olma, hizmet ve ürün yelpazesi, sürdürülebilirlik stratejisi, müşteri memnuniyeti gibi performans kriterine göre bu yıl Allianz Hatay  il birincisi olmanın haklı gururunu yaşadıklarını ifade eden Yusuf Yurdal Sigorta Aracılık Hizmetleri İşletmecisi Yusuf Yurdal,” İyi bir kurumsal vatandaş olma hedefiyle çalışıyoruz” dedi. Allianz Türkiye’nin Hatay il birincisi ,  en başarılı Acente olmasından büyük mutluluk duyduklarını belirten Allianz Sigorta Acentesi Yusuf Yurdal ;“ Başta itibar, güven ve toplum için yarattığı değer olmak üzere birçok alanda en başarılı şirket olan  Allianz sigorta  il birincisi olarak  yer almak her acente için önemli bir başarı. Allianz acentesi olarak, varoluş amacımız “Allianz Seninle” yi; sürdürülebilirliğin çevresel, sosyal ve yönetişim katmanlarına taşıyarak iyi bir kurumsal vatandaş olma hedefiyle çalışıyoruz. Önümüzdeki dönemde de; müşterilerimize iyi ve kaliteli  hizmet vermeye devam edeceğiz. Sürdürüle bilir ve ulaşılabilir olma özelliğimizle hizmet odaklı çalışmalarımıza devam edeceğiz.Pandemi sürecinde tüm kriterleri yerine getirerek böyle bir başarıyı elde etmek ciddi anlamda bir başarıdır.Yeni dönemde hedefimiz bölge birinciliği ve Türkiye birinciliğini elde etmektir.Bu anlamda ekip arkadaşlarımız ile birlikte elimizden gelenin fazlasını yapma gayreti içerisinde olacağız.”dedi.

Allianz Yöneticileri tarafından gönderilen plakette ;” Değerli Allianz Acentemiz Yusuf Yurdal Sigorta geçtiğimiz yıl gösterdiğiniz üstün başarılar ve  Allianz markasına yaptığınız değerli katkılardan ötürü 2020 Allianz il birincisi acente olmaya hak kazandınız.Sizi gönülden tebrik ediyor ,Başarılarınızın devamını diliyoruz.” İfadelerineyer verildi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu