“YOL BENİM TAPULU MALIM” DİYEREK HİZMET YAPTIRMIYORLAR!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli, yağan şiddetli yağmur dolayısıyla Aktaş mahallesine ekip gönderildiğini ancak bir mahalle sakininin “Yol benim tapulu malım” diyerek ekiplerin çalışma yapmalarına izin vermediğini, dolayısıyla mahallelinin sıkıntı yaşadığını dile getirdi.

Yaşanan sıkıntıdan Kumlu Belediyesi’ni sorumlu tutan bazı çevrelerce algı yapıldığını ifade eden Başkan Mehmet Deli, yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi :

“Kıymetli hemşehrilerimiz; dün Aktaş Mahallemizde yağmur suyundan dolayı yaşanan mağduriyeti vatandaşlarımızla paylaşmak ve anlatmak için gerekli açıklamayı yapıyorum.

Personelimizle, kepçemizle ve kamyonumuzla iki defa mahalle muhtarımızın ve temsilcilerimizin de bilgisi dahilinde sorunu çözmek için müdahale ettik.

Suyun tahliyesi için yapılan büzün önünün kapatıldığını, hem mahalle halkımız hem de muhtarımız bize iletince beraber yapmaya çalıştık. Fakat büzü açtırmayacaklarını beyan ettiler. Vatandaş “Yol benim tapumda” deyip açtırmamakta ısrar etmiştir. Bizden her ne saatte hizmet istendiyse de her zaman gerekli müdahalemizi yaptığımızı tüm vatandaşlarımız bilir. Siz bize engel olunan noktaları çözün biz görevimizi en iyi şekilde yaparız.

Bununla alakalı olarak yine tartışma yaşandığı halde açmamıza müsaade edilmedi.

Aktaş mahallemizden bir abimiz araya girince büzü açıyorlar. Acaba bu gelinen noktanın sorumlusu kimdir şimdi ben size soruyorum. Açtırılmayan yolun sorumlusuna hesap soracaksınız mümkünse.

Ne yapmamız lazımdı? Personelimizin zorla açacak hali de yoktu doğal olarak. Şimdi gelinen noktada bu yapılan paylaşım ve konuşmalar hangi vicdana sığar. “Madem şimdi açılacaktı neden bu güne bıraktınız. Seçimi mi bekliyorsunuz” gibi söylemler bilinçli olarak yapılmaktadır. Bu gibi gerginliklerin çıkarılmasını tasvip de etmiyoruz. Ayrıca da uygun görmüyoruz.

Siyaseti bu şekilde yapmak da uygun görülmemekte ve tasvip edilmemektedir.”

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu