YKS Hatay Birincisi Radikal Eğitim Kurumundan

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Faaliyete başladığı günden itibaren verdiği başarılı eğitim ile bölgemizde marka haline gelen Radikal Eğitim Kurumları Hatay Şubesi öğrencisi Doğa Yoğurtçu Yükseköğretim Kurumları Sınavında sayısal alanında   Türkiye 140. Hatay 1. Olarak Radikal Eğitim Kurumlarının gururu oldu.

Açıklanan sonuçlara göre ilk 1000’de 2 öğrenci,ilk 10 000’de 6 öğrenci,ilk 20 000’de 22 öğrenci ve ilk 50 000’de 48 öğrencisi olan Radikal Eğitim Kurumları Hatay Şubesi  ne denli başarılı bir kurum olduğunu gözler önüne sererken velilerin takdirini topladı.

Radikal’de başarı devam ediyor diyen Radikal Eğitim Kurumları Hatay Şubesi Kurucu Müdürü Gazi İsmailoğulları yaptığı açıklamasında :” Kurumumuz için bu yıl elde edilen başarı çok önem arzetmektedir.Tüm dünyayı olumsuz bir biçimde etkileyen Covid-19 salgını sürecinde en fazla etkilenen eğitim alanında öğrencilerimiz için gösterdiğimiz çabanın meyvelerini vermesi bizleri fazlası ile mutlu etmiştir. Radikal Eğitim Kurumları alanında deneyimli eğitimci kadrosu ile öğrencilerinin başarısı için ellerinden gelenin fazlasını yapma gayreti içerisindedirler. Hal böyle olunca da başarı kaçınılmaz bir hal alıyor.YKS sınavında Türkiye 140. ,Hatay 1. Olan öğrencimiz Doğa Yoğurtçu başta olmak üzere dereceye girerek kurumumuz ve aileleri için gurur kaynağı olan kıymetli öğrencilerimizi yürekten kutluyor,Öğrencilerimizin üzerinde büyük emekleri olan eğitimci kadromuza şükranlarımızı sunuyoruz. Radikal Eğitim Kurumları olarak yeni dönemde de öğrencilerimizin başarısı için eğitimlerimize hız kesmeden devam edeceğiz.”dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu