YKS 2022 Yerleştirmede %91 Oranda Rekor Başarı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

YKS sınavlarında her yıl  elde ettiği başarılar ile adından söz ettiren Radikal Eğitim Kurumları Hatay Şubesi YKS 2022 Yerleştirmede %91 yerleştirme oranı ile bir rekora imza atarak farkını bir kez daha ortaya koymayı başardı.Toplamda 200 öğrencinin YKS sınavına hazırlık yaptığı Radikal Eğitim Kurumları Hatay Şubesinde 182 öğrenciye Üniversite kazandırılarak müthiş bir başarıya imza atıldı.Sonuçlara göre 11 öğrenci Tıp Fakültesi,27 öğrenci Mühendislik Fakültesi,12 öğrenci Hukuk Fakültesi,8 öğrenci Eczacılık Fakültesi,7 öğrenci Diş Hekimliği Fakültesi,23 öğrenci Eğitim Fakültesi,18 öğrenci Psikoloji,22 öğrenci Hemşirelik ve 54 öğrenci diğer bölümleri kazandılar.

İşte Başarı..İşte Radikal..

İşte Başarı,İşte Radikal diyerek sözlerine başlayan Radikal Eğitim Kurumları Hatay Şubesi Kurucu Müdürü Gazi İsmailoğulları açıklamasında:” Sınava giren öğrencilerimizin %91 oranında bir yerleştirme başarısı elde etmeleri bizleri fazlası ile mutlu etmiştir.Geçtiğimiz günlerde yaptığımız toplantımızda “Bu kadar öğrenciyi ülke şartlarında önemli meslekleri kazanacakları bölümlere gönderebilirseniz asıl başarı bu bizim için.” Demiştim, Bugün de 200 öğrencimiz arasından 182 öğrencimizi kazandırarak önemli bir başarıya imza attık diyorum. Bu anlamda yaklaşık on aydır emek harcayan ve emeklerinin karşılığını alan bütün kardeşlerimizi kutluyorum. Hepsine bize yaşattıkları bu güzel duygular için teşekkür ediyorum.Yeni eğitim öğretim yaşantılarında başarılar diliyorum. Ve tabi ki öğrencilerimizin başarısında önemli bir paya sahip olan kıymetli öğretmenlerimize de şükranlarımı sunuyorum.”dedi.

Radikal Eğitim Kurumları Hatay Şubesinde  YKS 2023 hazırlıklarının start aldığını belirten Gazi İsmailoğulları, Önümüzdeki yıl daha büyük bir başarıya imza atma adına var güçleri ile çalışacaklarının altını çizerek yeni eğitim döneminde öğrencilere ve onların başarısı için efor sarf edecek olan öğretmenlere başarılar diledi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu