YILMAZ; “HER FİDANLA GELECEĞİMİZE UMUT EKİYORUZ”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Altınözü Belediyesi ev sahipliğinde organize edilen Zeytin Hasadı ve Fidan Dikim etkinliğine katıldı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerde ağır hasar alan Hatay’ın bereketli topraklarında zeytin hasadı başladı.

Altınözü Belediyesi’nin geleneksel olarak düzenlediği Zeytin, Zeytinyağı ve Gastronomi Festivali bu yıl buruk geçti. Altınözü ilçesi Yenişehir Mahallesi’nde temsili olarak zeytin hasadı gerçekleştirildi. Hasada; Altınözü Kaymakamı Mehmet Sert, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, çiftçiler ve bölge halkı katıldı. Zeytin hasadının ardından asrın felaketinin yerle bir ettiği 11 il için 11 zeytin fidanı dikildi. Hasat programına Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, yörenin lezzetiyle damakları çatlatan ürünlerini tanıttı. Festival, deprem şehitlerine mevlit okutulmasıyla sona erdi.

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz program ile ilgili yaptığı sosyal medya paylaşımında; “ Toprakla buluşturduğumuz her fidanla geleceğimize umut ekiyoruz. Altınözü Belediyemiz ev sahipliğinde organize edilen Zeytin Hasadı ve Fidan Dikim etkinliğindeyiz. Çiftçilerimize bereketli bir hasat dönemi temenni ediyorum” dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu