“Yılın Foto Muhabiri” Köleoğlu’na Dergisi Verildi

131
Facebook
Twitter
WhatsApp

Hatay’ın saygın medya kuruluşlarından Ergin Medya tarafından her yıl geleneksel olarak hazırlanan “Hatay 2025 – Yılın Enleri” Proje Dergisi kapsamında “Yılın Foto Muhabiri” ödülüne layık görülen Gazeteci Talip Köleoğlu’na dergisi takdim edildi.

Ergin Medya Yönetim Kurulu Başkanı Sadullah Ergin’in şehir dışında bulunması nedeniyle, Türkiye Foto Muhabirleri Derneği Hatay Temsilcisi ve  Hatay Söz Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Talip Köleoğlu’na Dergisini Danışma Kurulu Üyesi Fahrettin Aydın tarafından verildi.

Gerçekleştirilen takdim sırasında Köleoğlu’nun mesleki başarıları ve Hatay basınına sunduğu katkılar bir kez daha vurgulandı.

Ödül dolayısıyla memnuniyetini dile getiren Köleoğlu, Ergin Medya Yönetim Kurulu Başkanı Sadullah Ergin ile Danışma Kurulu Üyesi Fahrettin Aydın’a teşekkür etti.

İlgili Haberler

Puan Durumu