YILDIRIM KARA “DAHA NE KADAR UMUT TACİRLİĞİ YAPMAYA DEVAM EDECEKSİNİZ?”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Hatay Havalimanı’ndaki pist çalışmalarının tamamlandığını ve 29 Mart’tan itibaren uçak seferlerinin başlayacağını duyurmuştu.
Uçuşların başlamasından kısa bir süre sonra tekrar sorunlar olduğu ve yolcuların Hatay Havaalanı’ndan Adana’ya servis araçlarıyla taşındığı görüldü.
Konuyu gündeme taşıyan isim ise CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara oldu. Milletvekili Yıldırım Kara, servis araçlarıyla Adana’ya taşınan yolcuların çektiği sıkıntıları dile getirerek; “Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Hatay’a gelerek 29 Mart tarihinden itibaren Hatay Havalimanını açtık dedi. Yurttaşlarımız biletlerini satın alıyor. Uçuştan birkaç saat önce İngilizce iptal mesajları geliyor. Yetkili bir yeri aradığında cevap verilmiyor. Yolcular arasında kanser olan, hasta olan, yaşlı olan yurttaşlarımız var. Büyük mağduriyet sonucunda mecburen Adana’ya gitmek zorunda kalıyorlar. Bunun da maddi bir külfeti var. Daha ne kadar aleni biçimde yalan söylemeye, umut tacirliği yapmaya devam edeceksiniz?” dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu