YIKIM PROGRAMININ KEYFİ UYGULANDIĞI İDDİALARINA İNANMAK İSTEMİYORUZ!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

CHP Defne İlçe Başkanı Ozan Öfkeli, Hatay’ın bir çok noktasında ağır hasarlı binaların olmasına rağmen yıkım ekiplerinin uğramadığı, yıkım programına alınmayan binaların tehlike saçmaya devam ettiğini söyledi.
Başkan Ozan Öfkeli, yazılı açıklamasında, 6 Şubat’ta yaşanan felaketten sonra yıkım ekiplerinin ana arterleri temizleme çalışmalarına başladığını, bu güne kadar yerinde ayrıştırma yapması bir yana, ağır hasarlı olup vatandaşların çadır ve konteynerlerine yakın yıkılma tehlikesi olan binaları göz ardı etmesinin kabul edilemeyeceğini vurguladı.
Özellikle Defne İlçesinde bazı köy ve mahallelere yıkım ekiplerinin neredeyse hiç girmemiş olmasının vatandaşların can sağlığı konusunda tehlike arz ettiğine dikkat çeken Başkan Ozan Öfkeli, “Yıkım programının keyfi uygulandığı iddialarına inanmak istemiyoruz. Ama vatandaşlarımızın canını tehlikeye atan binaların bir an önce kaldırılmasını vatandaşlarımızın asgari yaşam koşullarına ulaşmaları gerekliliği talebimizi yineliyoruz. Asrın felaketinde keyfi uygulamalara son verilmeli. Vatandaşlarımıza eşit hizmet gitmelidir. Yıkım ekiplerini yönlendiren ve yıkım programını yapanların, yaptıkları yanlıştan bir an önce dönmesi gerekmektedir.”

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu