Yiğit Barlas Erkeliğe İlk Adımı Attı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay’ın köklü,saygın ve sevilen ailelerinden Bayraktar ailesinde sünnet heyecanı yaşandı. Hataylı İşadamı Müteaahit Hakan Bayraktar ve Ela Bayraktar çiftinin biricik oğulları Yiğit Barlas muhteşem bir sünnet düğünü ile erkekliğe ilk adımı attı.

Savon Otel’de düzenlenen dillere destan sünnet düğünü Hatay Siyaset,Sanat,Spor ve İş Dünyasını buluşturdu. Konukların bir an olsun pisti boş bırakmadıkları düğünde eğlence gece boyunca devam etti.

Sünnet pastasını  anne baba ve kardeşi ile birlikte kesen Yiğit Barlas’ın  mutluluğu ve heyecanı adeta gözlerinden okunurken geceyi ölümsüzleştirmek adına sevenleri ile bol bol hatıra fotoğrafı çekildi.Ayrıca geceye renk katan  Darbuka’nın Kraliçesi olarak bilinen Ceren Özdemir muhteşem sahne performansı ile tüm konuklara unutulmaz dakikalar yaşattı.

Takı merasimi ile finali yapılan sünnet düğününe katılarak bu mutlu anlarında yanlarında olan tüm sevdiklerine teşekkür eden Ela&Hakan Bayraktar  çifti herkesin böyle güzel günler yaşaması temennisinde bulundular.

Şehri Hatay Haber Portalı  olarak erkekliğe ilk adımını atan Yiğit Barlas’ı   kutluyoruz.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu