YETKİ VOLKAN DEMİREL’DE OLDUĞUNA GÖRE, YÖNETİM YETKİSİZ OLMUŞ!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, 1-1 biten Alanyaspor maçı sonrası çok konuşulacak açıklamalar yaptı.
Tribünden yükselen “Yönetim istifa” seslerine yanıt veren Demirel, “Yönetimle herhangi bir ilgisi yok bu işin. Bütün organizasyon, gelen oyuncu, giden oyuncu, sponsorluklar, oyuncuların maaşları, her şey bana ait. O yüzden yönetimlik bir durum yok. Ben burada her şeyi organize ettim. Ben de sezon sonuna kadar buradayım. Hiç kimse kendini yormasın” dedi.
Demirel’in bu demeci Hatayspor’daki ciddiyetten ve kurumsallıktan uzak keyfi yapıyı bir kez daha gözler önüne serdi.
Maç sonu açıklamasında transfer tahtasının hala kapalı olduğunu ima eden Demirel, “Sadece sporcular da değil, çalışan herkesle alakalı bütün organizasyonu ben yapıyorum. O yüzden de sezon sonu geldikten sonra da bakarız. Şartlar, durumlar neyse ona göre hareket ederiz” değerlendirmesinde bulundu.
HATAYSPOR A.Ş Mİ OLDU?
Bu arada kulüple ilgili tüm harcamaları ve giderleri teknik direktör Volkan Demirel’in yapması üzerine “kulübün Anonim Şirketi’mi?” olduğu yönünde sorular soruldu.
Tüm yetkinin ancak bir şirket yetkilisine verilebileceğini hatırlatan taraftarlar, “Volkan hocamızda imza yetkisi olduğuna göre, tüm harcamaları ve giderleri karşılıyor demektir. Hatayspor A.Ş oldu da bizim haberimiz mi olmadı?” sorusunu sordular.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu