Yetim Dünyası Faaliyetlerinde Hız Kesmiyor

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Yetim Dünyası Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, İnsani İnşa Derneği’nin himayelerinde Kırıkhan’da bulunan yetimhanede, Suriyeli yetim ailelere yemek ikramında bulundu.

Yetim çocuklara ve ailelere yaptığı yardımlar ve faaliyetlerle yetimleri sevindiren Yetim Dünyası Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, 45 yetim ailenin kaldığı yetimhanede Suriyeli yetim ailelere verdiği yemek ikramıyla dayanışma örneği gösterdi.

DESTEK VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Yetim Dünyası Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği gönüllüleri Ali Özçam, Yılmaz Karaaahmetli ve Cuma Kuş, yeni yılda yetim çocukları yalnız bırakmayarak, dünyada hala iyiliğin olduğunu yetim çocuklara hissettirdiler.

Yetim Dünyası Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği gönüllüsü Ali Özçam, ihtiyaç sahibi çocuklara ellerinden gelen her desteği verdiklerini belirterek:” Bugün, Almanya’dan bağışçılarımız tarafından yapılan adak kurbanlığından yetim çocuklarımıza yemek ikram ediyoruz. Rabbim ümmetimizden ve bu bağışı yapan bağışçılarımızdan razı olsun. Herkesi yetimhaneye destek vermeye davet ediyorum, bundan gurur duyarız. Buradaki yetim çocukların yaşadığı kötü günleri unutturmak için çalışmaya devam edeceğiz ve verdiğimiz destekleri her daim vereceğiz.” dedi.
2020 senesinde birçok yardım ve hayır işi yaptıklarını belirten Özçam, 2021 senesinde de ihtiyaç sahibi ve yetim çocukları mutlu etmek için çalışacaklarını belirtti.

KÖPRÜ OLUYORUZ
İnsani İnşa Derneği Hatay Sorumlusu Mehmet Bayır da yaptığı açıklamada, hayırseverler ile ihtiyaç sahipleri arasında köprü olduklarını belirterek: “Hayırseverlerimizin bizlere emanet etmiş olduğu yardımlarla, yetimhanemizde bulunan 45 yetim aileye, biz burada hayırseverlerimizin göndermiş oldukları yardımları ulaştırarak köprü görevi görüyoruz. Bize bu konuda destek veren gönüllü vatandaşlarımızdan Allah Razı Olsun. Bu yetimhanede 45 ailemiz ikamet ediyor. Onların hem eğitim hem ikame hem buradaki maddi ve manevi yardımlarda bulunuyoruz. Hayırseverlerimizin yaptığı yardımlarla buradaki yetim çocukları mutlu etmeye çalışıyoruz. Buradaki yetim çocukları mutlu etmek isteyenler, bizimle irtibat kurabilirler.” ifadelerini kullandı.

Yetim çocukların mutlu olması için çabaladıklarını ve 2021 yılını güzel bir yemek ikramı ile açtıklarını söyleyen Bayır, yetim çocukların mangal ziyafetini kendilerinden özel olarak istediklerini ve bu isteği gerçekleştirdikleri için mutlu olduklarını vurguladı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu