Yeşil Vadi Oyun Parkı’nda 23 Nisan Coşkusu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

1500 m2 alana kurulu dev oyun parkı Yeşil Vadi Oyun Parkı’nın geleneksel hale gelen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinliği yoğun katılım ile gerçekleşti. Normal şartlarda uygun fiyatları ile sektörde fark yaratan Yeşil Vadi Oyun Parkı’nın 23 Nisan’a özel olarak düzenlediği etkinlikte çocuklar oyun parkında ücretsiz olarak gönüllerince eğlendiler. Hazırlıkların günler öncesinden yapıldığı 23 Nisan etkinliğinde çocuklar için tüm tedbirler en üst düzeyde alınırken Yeşil Vadi Oyun Parkı ekibinin deneyimli personellerinin çocuklara gösterdiği ilgi velilerden tam not aldı.

Geleneksel 23 Nisan programlarını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Yeşil Vadi Oyun Parkı’nın genç ve başarılı işletmecisi Mehmet Köse yaptığı açıklamada :” Bölgenin en geniş alana sahip olan oyun parkı olarak her yıl 23 Nisan’da gerçekleştirdiğimiz Bayramın kahramanı çocukları ücretsiz olarak ağırlama etkinliğimizi bu yılda kusursuz bir biçimde gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Her geçen yıl daha geniş kitlelere duyulan ve katılımın artarak devam ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinliğimiz bu yıl yoğun katılıma sahne olurken çocukların mutlulukları adeta gözlerinden okundu.Alanında deneyimli personellerimiz ile birlikte kusursuz bir hizmet sunduğumuz etkinliğimizde çocuklar bayram coşkusunu doyasıya yaşarken velilerde kendileri için ayrılan özel alanlarda gönül rahatlığı içerisinde çocuklarını izlediler. Bizde bir nebze olsa çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkularına ortak olmanın heyecanını yaşadık.Yeşil Vadi Oyun Parkı olarak normal günlerde de en uygun fiyatlı hizmeti vermekteyiz. Çocuklar eğlenirken aileler de cafe bölümümüzde zaman geçirebilmektedirler.Herkesi  1-13 Yaş Çocuklar için ve büyük yaş gurupları için oyun makinaları  hizmet verdiğimiz oyun parkımıza bekliyoruz.”dedi.

Odabaşı mahallesi Defne Hastanesi arka tarafında hizmet veren Yeşil Vadi Oyun Parkına 0 535 312 41 59 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu