Yeni Yılın Şans Çiçeği “Kokina “ Sahnede

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Bölgemiz çiçekçilik sektörünün marka kuruluşu Gelincik  Çiçek  Evi yaklaşan yılbaşı öncesinde şans getirdiğine inanılan Kokina   Çiçekleri sahnedeki yerini aldı. Kış mevsiminin soğuk, renksiz günlerinde aniden ortaya çıkan bu çiçek tek başına sunum yapıldığı gibi özel saksılarda veya yanına eklenen başka çiçekler ile Aranjman olarak hazırlandığı görüntüsü ile adeta göz kamaştırıyor.

2009 yılında bayan girişimci Pınar Ekşi tarafından faaliyete başlayan ve birbirinden güzel çiçek çeşitleri ile adından söz ettirmeyi başaran Gelincik  Çiçek  Evi,Yeni yılın şans çiçeği olarak tabir edilen Kokina sunumları ile dikkatleri üzerinde toplamayı başardı.

Yeni yılın şans çiçeği Kokina çiçeğini alan vatandaşlar ; Geçtiğimiz yıllarda daha başka çiçekler ile yılbaşına merhaba dediklerini bu yıl ise herkesin yoğun ilgi gösterdiği her yerde gördükleri  şans getirdiğine inanılan Kokina çiçeği aldıklarını ifade ederek bu güzel çiçeğin herkese şans getirmesi dileğinde bulundular.

Yılbaşı öncesi yoğun bir biçimde Kokina çiçeği siparileri aldıklarını söyleyen Gelincik  Çiçek  Evi İşletmecisi Pınar Ekşi açıklamasında :” Yeşil ve kırmızının muhteşem uyumuyla büyük beğeni toplayan yeni yılın şans çiçeği Kokina çiçeğinin genel anlamda büyük şans getirdiğine inanılıyor.Ve hatta şöylede bir inanış var Kokina çiçeği yıl boyunca solmaz ve kırmızı rengini muhafaza ederse ev veya araba sahibi olunacağı inancı da var. İşte böylesine baştan sona şans ifade eden bir çiçek bu. Siparişlerimiz arasında sadece Kokina çiçekleri olduğu gibi özel aranjmanlarda yapmaktayız bu çiçeğimizle. Tüm çiçekçilerde bir hareketlilik yapan Kokina çiçeği uygun fiyatı ile de ilgi görmeye devam ediyor. Fazla suyu sevmeyen ve uzun vade dayanan Yeni Yılın Şans Çiçeği Kokina’nın yılbaşı gecesinde tüm evlerde yerini alacağını tahmin ediyorum. İnstagram sayfamız olan @gelincik_cicekevi sayfamızda sık sık paylaşım yaptığımız Kokina sunumlarını görebilirsiniz.Yılbaşında şans getirdiğine inanılan Kokina çiçeğini almak isteyenleri işyerimize  bekliyoruz.”dedi.

7/24 Çiçek Hizmeti Veriliyor…

Gelincik  Çiçek  Evi İşletmecisi Pınar Ekşi en büyük yardımcım dediği eşi Murat Ekşi ile birlikte 7/24 çiçek hizmeti verdiklerinin altını çizerek devam ettiği açıklamasında:” Müşteri memnuniyeti odaklı hizmetimizde ilk kurulduğumuz günden bugüne saat kaç olursa olsun talep edilen çiçekleri adrese teslim etmeye devam ediyoruz. Sanırım sektörde bizi en farklı kılan olay bu.Gelincik Çiçek Evi olarak zengin çiçek portföyümüz ile Buket,Sepet,Çelenk,Aranjman,Teraryum,Yapay ve Kuru Çiçek,Saksı Çiçeği,Balkon düzenlemesi ve Gelin Araba Süsleme hizmetlerimiz mevcuttur.Herkesi işyerimize bekliyoruz”dedi.

Çekmece mahallesi Uğur Mumcu Caddesi Nafi Yolcu apartmanında faaliyet gösteren Gelincik  Çiçek  Evinin sipariş telefonu 0 530 937 63 35

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu