Yeni yılda da Altınözü için durmadan çalışacağız

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Başkan Sarı: “Yeni planlar ve çalışmalarla 2022 yılına hazırız. 2022 yılında da memleketimize hizmet yolunda durmadan, yorulmadan, çalışmaya devam edeceğiz

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Altınözü Belediyesi personeliyle bir araya gelerek, yılsonu değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. 2021 yılında olduğu gibi 2022 yılında da daha güzel bir Altınözü için yorulmadan çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Yıl boyunca Altınözü’ne yapılan hizmetlerin masaya yatırıldığı toplantıda, göreve geldikleri günden bu yana Altınözü’ne hizmet etmek için gece gündüz çalıştıklarını ve önemli projelere imza attıklarını dile getiren Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, katkı ve desteklerinden ötürü mesai arkadaşlarının yanı sıra tüm kişi ve kurumlara teşekkür etti. 2021 yılında olduğu gibi 2022 yılında daha güzel bir Altınözü için tüm kişi ve kurumlarla el ele vererek, değişen, gelişen ve güzelleşen Altınözü’nü hayatın her alanında daha da ileriye taşımak için büyük çabayla çalışmaya devam edeceklerine vurgu yapan Başkan Sarı, Altınözü’nün zeytin ve zeytinyağının yanı sıra, gastronomisi, tarihi ve doğal güzellikleriyle birlikte turizm alanında da hak ettiği yerlere geleceğini ifade etti.

YENİ PLANLAR VE ÇALIŞMALARLA 2022 YILINA HAZIRIZ

Başkan Sarı, toplantıya ilişkin yaptığı açıklamada, “Yeni planlar ve çalışmalarla 2022 yılına hazırız. Altınözü ilçemize birlikte hizmet ettiğimiz, gece gündüz demeden omuz omuza çalıştığımız kıymetli mesai arkadaşlarımızla bir araya gelerek yılsonu değerlendirme ve yeni yıla hazırlık toplantımızı gerçekleştirdik. 2022 yılında da memleketimize hizmet yolunda durmadan, yorulmadan, çalışmaya devam edeceğiz” değerlendirmesinde bulundu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu