YENİ SENDİKA’DA YENİ YÖNETİM GÖREVDE!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Kısa bir süre önce Yenilikçi Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası YENİ SENDİKA Hatay İl Temsilciliğine atanan Osman Nuri KUNDAKÇI, Yol yürüyeceği yeni yönetimini belirledi.

Yeni Sendika Hatay İl Yönetim Kurulu yaptığı ilk toplantının ardından görev dağılımını gerçekleştirdi. Başkan Vekilliğine Ebe Nurşen ÖZAYAR, Teşkilatlanmadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Çevre Sağlık Teknisyeni Kadir Sinan GÜRKAN, Finansal Yönetimden Sorumlu Başkan Yardımcılığına Acil Tıp Teknisyeni Berkan BAŞAL, Mevzuat ve Hukuktan Sorumlu Başkan Yardımcılığına Acil Tıp Teknisyeni Osman BULAT, Kurumsal İletişim, AR-Ge ve Yeni Medya Yönetiminden Sorumlu Başkan Yardımcılığına Radyoloji Teknikeri Hatice METİN, Eğitim ve Sosyal Faaliyetlerden Sorumlu Başkan Yardımcılığına Hemşire Rabia AYDIN getirildi.

Yönetim olarak yapılan açıklamada;

Yeni Sendika olarak; “Yenilikçi, katılımcı ve çok sesli bir sendikal anlayış ile sendikacılığa yeniden ve temiz bir sayfa ile adım attıklarını Çalışan hak ve kazanımlarını yeniden sağlamak, mesleki saygınlığı korumak ve refahı artırabilmek, daha etkin ve yetkin olabilmek adına yeni ve yenilikçi bir sendikal anlayışa ihtiyaç vardı. Ayrıca, herkesin fikrini ve düşüncesini açıkça ifade edebileceği, kimsenin ayrıştırılıp, ötekileştirilmeden bir arada olabileceği, kavga etmeden, fikir ve düşüncelerin tartışılarak sorunların çözülebileceği, kimseyi rakip görüp kötülemeden, ayrıştırıp bölmeden, kavgasız bir şekilde hak arama ve sendikacılık yapılabileceği mümkündür. Burada hedef, her türlü düşünce, görüş ve fikir tartışmalarından uzak, sadece bilimsel verilere dayalı, çalışan hak ve kazanımları için mücadele eden akademik bir sendikal anlayıştır.”  İfadelerine yer verildi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu