Yeni Honda Civic Sedan Turbo LPG’li motoruyla yollara çıkıyor

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Honda’nın en uzun ömürlü modeli olan ve dünya çapında 24 milyondan fazla satış adedi başarısına ulaşan ikonik modeli Civic; tamamen yenilenen 11’inci nesli ile 13 Kasım 2021 tarihinde 374 bin TL’den başlayan satış fiyatı ile Türkiye yollarına çıkıyor.

Yeni Honda Civic Sedan Honda Plaza Aslanbey’de tanıtıldı. Otomotiv sektöründe bölgemizin başarılı işadamları arasında yer alan Murat Aslan ve Aydın Aslan’ın yönetim kurulu üyesi olduğu Honda Plaza Aslanbey’de tanıtımı yapılan Yeni Honda Civic ziyaretçilerden geçer not aldı.

 

İlk kez 1.5 litre VTEC Turbo LPG’li motor seçeneğiyle satışa sunulan 11’inci nesil Civic’in yılsonuna kadar 3 bin adet satış hedefi olduğunu söyleyen Honda Plaza Aslanbey Satış Müdürü Volkan Köse, Honda Plaza Aslanbey’de lansmanı gerçekleşen Yeni Honda Civic Sedan’ın  gördüğü yoğun ilgiden duydukları memnuniyeti ifade ederek başladığı açıklamasında :” Yeni Honda Civic Sedan’da geliştirilmiş Honda SENSING teknolojisi ve yan ayna altına monte edilen kamera ile yolun sağ tarafını multimedya ekranından takip etmeyi sağlayan Lanewatch özelliği öne çıkıyor.Honda’nın sedan segmentindeki başarılı temsilcisi olan Civic modelinin 11’inci nesli Türkiye yollarına çıkıyor. Yaklaşık 50 yıl boyunca dünyanın 170 ülkesinde 24 milyondan fazla satış adedine ulaşmayı başaran Honda’nın ürün gamındaki en uzun soluklu model olan Civic, Honda mühendisleri tarafından insana fayda odaklı yaklaşım kapsamında geliştirilmeye devam ediyor. İlk kez 1.5 litre VTEC Turbo LPG’li motor seçeneği ile tüketicilerin beğenisine sunulan yeni Civic Sedan; 13 Kasım 2021 tarihinde 374 bin TL’den başlayan fiyatlar ile satışa sunuluyor.”dedi.

 

Honda’nın Türkiye’deki güçlü varlığı ile de hedeflerine ilerlediklerini ve “Honda ile Gelecek” mottosuyla birçok yeniliği hayata geçirmeye devam ettiklerini söyleyen Honda Plaza Aslanbey Satış Müdürü Volkan Köse:” Bugün ise Honda’nın elli yıllık mirasından aldığı tecrübe ve itibarı ile Civic Sedan’ı müşterilerimizle buluşturduk. Yeni ve geliştirilmiş özellikleriyle yeni Civic Sedan yine müşterilerimizin gözdesi olacak. Özellikle yüksek verimlilik ve performans sunan, tüm dünyada sadece Türkiye için geliştirilen LPG seçeneği bulunan turbo motoru Civic Sedan’ı farklı bir konuma getiriyor.Honda’yı dünyanın en büyük motor üreticisi yapan, geniş ürün yelpazesi sunan bir mobilite şirketi olmasıdır. Kuruluşundan bu yana Honda, insanların günlük yaşamlarına ihtiyaç duydukları şeyi sağlayarak her zaman katkıda bulunuyor. Bu bağlamda Honda Türkiye, küresel gelişmeleri yakından takip ederken; Türk müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik ürünler de sunmaya devam ediyor. Bu bağlamda Honda Türkiye, küresel gelişmeleri yakından takip ederken; Türk müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik ürünler de sunmaya devam ediyor. Yeni Honda Civic Sedan modelimizi yakından görmek ve detaylı bilgi almak üzere herkesi Honda Plaza Aslanbey’e bekliyoruz.”dedi.

 

 

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu