Yemekteyiz Programı Vitamin Kasabında

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Yemekteyiz programının sunuculuğunu yapan Zuhal Topal, çekimler için programının sıradaki adresi olan Gastronomi Başkenti Hatay’a geldi. Hatay’a gelmişken, kentin yöresel lezzetlerini görüntülemek  isteyen Zuhal Topal, tarihi Uzun Çarşı’da Tepsi Kebabı için Vitamin Kasabını tercih etti. Vitamin Kasabının deneyimli ustaları  tarafından hazırlanan tepsi kebabını  tatma imkanı bulan Zuhal Topal, Hatay’ın yemeklerine de, kentin insanlarına da, kentin tarihi ve kültürel değere sahip mekanlarına da hayran kaldı.

Ekip arkadaşları ile tepsi kebabının yapım aşamasını çekim yapan usta program sunucusu bir ara eline aldığı zırh ile eti kıydığı çekimde renkli görüntüler oluşturdu. Zuhal Topal’ı çok seven Antakya’lı hanımlar çekim boyunca Vitamin Kasabı önünde izdiham oluştururken finalde kendisi ile fotoğraf çekilmek isteyen herkesi kırmayarak objektiflere poz veren Zuhal Topal mütevazi kişiliği ile de gönüller fethetti.

Vitamin Kasabı olarak Yemekteyiz programı sunucusu  Zuhal Topal ve ekibini ağırlamaktan son derece mutluluk duyduklarını ifade eden genç ve başarılı işletmeci Sedat Kutnu, UNESCO tarafından “Dünyanın 26. Gastronomi Şehri” olarak ilan edilen şehrimizin mutfağının en vazgeçilmez lezzetlerinden olan Tepsi Kebabını her zaman olduğu gibi yine en leziz hali ile hazırladıklarının altını çizerek usta sunucu Zuhal Topal ve ekibine teşekkür etti.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu