Yaz Sıcağında İyi Gidecek Bir Lezzet;  “Osmanlı Rüyası “

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Osmanlı mirası olan ve Türk mutfağının dayanılmaz lezzetleri arasında yer alan tatlıları special sunumlar ile müşterilerine sunan Hakan Osmanlı Tatlıları, Menüsünde yer alan special lezzetler ile adından söz ettiriyor. Yaz mevsimine özel bir Hakan Osmanlı Tatlıları special lezzeti olan Osmanlı Rüyası sıcak havalarda  gördüğü yoğun ilgi ile yaz mevsimine damgasını vuracağının sinyallerini verdi. Hakiki Maraş dondurması ve mozaik pastanın bir araya gelmesi ile oluşan üzerine dökülen çikolata sosuna ilave olarak eklenen Antep fıstığı ile muhteşem bir görünüm alan Osmanlı Rüyası tadanlardan tam not alırken ,Damak çatlatan lezzeti ve serinletici özelliği ile Osmanlı Rüyası  bu yaz mevsiminde de  adından çok söz ettireceğe benziyor.

Menülerinde bulunan tüm lezzetlerin sunumunun kendisine ait olduğunu söyleyen Hakan Osmanlı Tatlıları ustası Hakan Yurtal, Osmanlı Rüyası’nı eşi ile birlikte  yaptıklarını ifade ederek başladığı açıklamasında :” Hakan Osmanlı Tatlıları olarak Türk mutfağının vazgeçilmez tatlıları olan Ekmek Kadayıfı,Güllaç,Padişah  Dolması Kaymaklı Şam Tatlısı, ,Sütlaç, Aşure’yi kendimize özgü yaptığımız special  sunumlarımızla herkes tarafından bilinir olduk.Menümüze en son eklenen lezzetlerden olan Osmanlı Rüyasını hazırlarken her daim destekçim olan eşimde bana yardımcı olarak muhteşem bir lezzet ortaya çıkarmamıza vesile oldu. 6 Şubat depremi öncesinde yaptığım  AR-GE çalışmalarında Maraş dondurmasının arasında yapacağım bir çalışma ile ortaya yine muhteşem bir lezzet çıkarmayı amaçlamıştım. Arada kullanacağımız lezzetin mozaik pasta olmasına karar verdiğimizde eşimde bunu kendisinin yapacağını ve beyaz çikolata ile de farklı bir görünüm ile sunacağını bana söylediğinde işte aradığımız lezzet bu idi demiştik.Ve yaptığımız çalışmalar neticesinde bu muhteşem lezzeti ekip arkadaşlarımız ile birlikte tattık ve bu iş tamamdır dedikten sonra menümüze ekledik o dönemlerde.Hakiki Maraş dondurması arasına yerleştirdiğimiz mozaik pastamız,üzerine döktüğümüz çikolata sosu ve Antep fıstığı ile muhteşem bir görünüm alan Osmanlı Rüyası  ,Lezzeti ile de beklediğimiz ilgiyi görmeye devam ediyor.

Türkiye Yüzyılı Çarşısında faaliyet gösterdiğimiz işyerimizde tüm special lezzetlerimizin olduğu gibi Osmanlı Rüyası da yoğun talep görmektedir. Herkesi bu eşsiz lezzetlerimizi tatmak üzere Türkiye Yüzyılı Konteyner Çarşısında Palladium Yanı,Fahri öksüz camii ‘nin  arka tarafında bulunan işyerimize bekliyoruz.”dedi.

Türkiye Yüzyılı Konteyner Çarşısı S-10 adresinde gece 00:00 saatine kadar  faaliyet gösteren Hakan Osmanlı Tatlıları sipariş telefonu  0 539 736 04 86

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu