YAYMAN: SEÇİMLER BENCE 14 MAYIS 2023’TE YAPILACAK

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı, AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Ak Partinin birinci rakibinin hayat pahalılığı ve zamlar olduğunu söyledi.
TBMM’de yoğun geçen mesainin ardından verilen ara ile birlikte Yayman Hatay’da bir takım ziyaretler gerçekleştirdi. Hafta sonu olmasına kent Hatay genelinde bir çok ziyarette bulunan Milletvekili Yayman Pazar günü akşam saatlerinde Temizyürek Medya Sahibi Abdullah Temizyürek ile bir araya geldi.
Ülke genelinde ve Hatay’da sürdürdüğü çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunan Yayman, Ak Partinin birinci rakibinin hayat pahalılığı ve zamlar, ikinci rakibinin Ak Partinin kendisinin, üçüncü rakibinin ise sığınmacılar, mülteciler, dördüncü rakibinin hayat pahalılığı ve beşinci rakibinin ekonomi olduğunu söyledi. Ak Partinin başka partilere bakarak hıza alan bir parti olmadığının altını çizen Milletvekili Yayman 2023 Seçimlerinin 14 Mayıs tarihinde yapılacağını düşündüğünü bunun parti değil kendi görüşü olduğunu sözlerine ekledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Temizyürek Medya Sahibi Abdullah Temizyürek, Milletvekili Yayman’ın Pazar günü olmasına karşın Hatay’da bir çok temasta bulunmasının memleket sevdasından ileri geldiğini kaydederek ziyaretinden ve verdiği bilgilerden ötürü Yayman’a teşekkür etti.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu