Yayman: Hataylılar oylarına sahip çıkmalı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı, AK Parti Hatay Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili adayı Hüseyin Yayman, Hatay dışında ikamet eden Hataylı vatandaşlardan oylarına sahip çıkmalarını istedi.
Hatay’ın yeniden ayağa kalkması için herkesin desteğine ihtiyaç olduğunu belirten Yayman, “Hatay’ımız büyük bir depremle sarsıldı. Allah bir daha böyle bir acı yaşatmasın. Yalnızca Hatay’ın 23 bin deprem şehidi var. Hatay’ımızın ayağa kalkması için herkesin desteğine ve oyuna talibiz. Bu hususta özellikle Hataylı vatandaşlarımızdan Hatay’a gelerek oylarını burada kullanmalarını rica ediyorum. Tam da bu noktada İçişleri Bakanlığı’mızın bir çalışması var. Oylarını kullanmak üzere Hatay’a gelmek isteyen vatandaşlarımız durumlarını bulundukları ilin valiliklerine ve kaymakamlıklarına bildirmeleri halinde kendilerinin yol masrafları karşılanacaktır. İster kendi araçlarıyla gelsinler, isterlerse otobüs, uçak veya deniz yolu ile nasıl gelirlerse gelsinler. Yeter ki durumlarını bulundukları illerdeki valilik ve kaymakamlıklara bildirsinler.
Vatandaşlarımızın yol masrafı karşılanacak, kendileri gelip Hatay’da oylarını kullanabileceklerdir” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu