YAYMAN CHP SEÇİM BÜROSUNU ZİYARET ETTİ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yaymam , Samandağ esnaf ziyareti sırasında konteynerde hizmet veren CHP ilçe başkanlığını ziyaret etti. Memnuniyet yaratan ziyaret çevredeki insanlardan takdir topladı.

Samandağ İlçe BAŞKANI Semir Özdemir ve teşkilatıyla ile esnafı tek tek kucaklayan Yayman ziyaret ettiği esnaflarının sorunlarını dinledi.

ÖRNEK DAVRANIŞ: CHP SAMANDAĞ İLÇE ÖRGÜTÜNÜ ZİYARET ETTİ

Daha sonra CHP Samandağ İlçe başkanı Nadir Kimyon ve İlçe örgütünü ziyaret eden Yayman “Siyasi görüş ne olursa olsun bu zor günlerde bir birlerimize sarılma günüdür. Tek derdimiz evi yıkılan vatandaşlarımıza ev yapmak. Samandağ halkına 20 bin konut yapmayı hedefledik.

Burada siyaset yapmaya gelmedim. Halkımızın sorunlarını dinlemeye geldim. Her zaman Samandağ halkının yanındayız” ifadelerini kullandı.

Çaylar eşliğinde sohbetin yapıldığı ziyarette samimi görüntüler ortaya çıktı.

CHP ilçe başkanının yeni konutlar nereye yapılacak sorusuna Yayman hemen cevap verdi.

Yayman, fay hattının olmadığı jeolojik zemin etüttün sağlam olduğu dağ eteklerinin altında yeni bir Samandağ inşa edeceklerini ifade eden Yayman, Hatay’da toplam 200 bin konut yapılacağını ve evlerin en geç 1 yıl içinde yapılacağını teslim söyledi.

ŞİMDİ YARALARI SARMA ZAMANI
CHP Samandağ İlçe başkanı Nadir Kimyon İlçe halkının sorunlarını dile getirerek Barınma, beslenme eğitim ve sağlık sorunlarını Yayman’a iletti. Kimyon bu sorunların halledilmesini talep etti.

Yayman önce not aldı, sonra bakanlığı arayarak notları ilgili kişilere bizzat iletti.

Konteynerde gerçekleşen ziyarette Yayman, çevre, şehircilik ve iklim değişikliği bakanlığı Hatay koordinatörünü arayarak çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Çevrede toplanan vatandaşlar ezber bozan bu ziyareti memnuniyetle karşıladılar..

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu