Yayladağı’nda Kültür Sanat ve Çilek Festivali Coşkusu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Bu yıl 21’ncisi düzenlenen Yayladağı Kültür Sanat ve Çilek Festivali renkli görüntülere sahne oldu. Ev sahibi olarak Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın’ın konukları tek tek karşılaması ile başlayan festival coşkusuna  AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Sabahat Özgürsoy Çelik, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu, AK Parti il ve ilçe yöneticileri ile vatandaşlar katıldı.

Geleneksel hale gelen Protokol üyelerinin ve vatandaşların katılımı ile gerçekleşen  Festival halayı ile başlayan Yayladağı Kültür Sanat ve Çilek Festivali daha sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından kortej yürüyüşü ile devam etti.

Büyük coşku ile gerçekleşen kortej yürüyüşünün ardından Yayladağı Kültür Sanat ve Çilek Festivali ilk etabı olan  tütün dizme yarışması ve en güzel çileği yetiştirme yarışması düzenlendi. Çocuklara yönelik eğlencelerin de yer aldığı ilk etap kokteyl ile tamamlandı.

Çeşitli müzik dinletileri ve Dj performanslarının  düzenlendiği festival binlerce kişinin katıldığı Ferhat Göçer konseri ile sona erdi.

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın her yıl aba güreşi olarak düzenlenen festivale bu yıl Yayladağı ekonomisine önemli katkılar sağlayan çileği de kattıklarını söyledi. Başkan Yalçın ayrıca aba güreşi müsabakalarını merak eden vatandaşlara ise çeşitli nedenlerden dolayı güreşlerin 3 Ağustos günü düzenleneceğini söyledi. Yalçın, protokol üyelerine, tüm katılımcılara ve Ferhat Göçer’e teşekkür etti.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu