YAYLADAĞI’NDA KÖY EVLERİ İNŞASI SÜRÜYOR

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Vedad Gürgen ve beraberindeki heyet Yayladağı’nda yapımı süren köy evleri ve ahırları inceledi.

Bakan Yardımcısı Gürgen’e AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal, Yayladağı Kaymakamı Halil Yazıcı, Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, AK Parti İlçe Başkanı Doğan Gürlen, ilçe teşkilatı ve muhtarlar da eşlik etti. Heyet Yayladağı Ayışığı Mahallesi’nde yapımına devam edilen köye evlerinde incelemelerde bulundu. Yeşildal incelemelerin ardından yaptığı açıklamada, “Vatandaşlarımızı kalıcı konutlarına kavuşturana kadar Devletimizin tüm imkanları vatandaşlarımızın emrindedir” ifadelerini kullandı.

AFET SONRASI PLANLAMALAR VATANDAŞLARLA DEĞERLENDİRİLDİ

Bakan Yardımcısı Vedad Gürgen ve beraberindeki heyet, afet sonrası sürecin değerlendirilmesi için Yayladağı Kültür Merkezi’nde gerçekleşen toplantıya da katıldı. Burada vatandaşlar ve muhtarların önerilerini dinleyen Bakan Yardımcısı Gürgen, vatandaşların isteklerine göre çalışmaların da şekilleneceğini belirterek önerilerin raporlaştırılacağını kaydetti.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu