YAYLADAĞI’NDA KARLA MÜCADELE DEVAM EDİYOR

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Ülke genelinde etkili olan kar yağışı, Yayladağı İlçesi’nde de hayatı olumsuz etkiledi.

Yoğun kar yağışı nedeniyle Yayladağı Belediyesi ekipleri, vatandaşların mağdur olmamaları için karla mücadele çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Bu kapsamda Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, ilçeye bağlı mahallelerde etkisini gösteren kar yağışının ardından ulaşımda herhangi bir problem oluşmaması için çalışmaları yerinde takip etti.

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, vatandaşların sıkıntılarını çözmek ve taleplerini dinlemek için çalışmalarını sürdürdü.

Ekiplerden son durum hakkında bilgi alan Yayladağı İlçe kaymakamı Ömer Faruk Gökçe, Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın ve Yayladağı Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Ceylan, vatandaşları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini de iletti.

Yayladağı Belediye Ekiplerinin yol açma çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, ilçe genelinde sürdürülen çalışmalarla herhangi bir olumsuz duruma izin vermediklerini söyledi.

Yalçın: “Mahalle bağlantı yollarında karla kaplı alanlarda ulaşımın aksamaması ve mağduriyet yaşanmaması için tüm imkânları seferber ettik. Ulaşıma açılan mahallelerimizi yerinde inceledik. Yörede bulunan hemşerilerimiz bizleri sıcak evlerinde ağırladılar, kendileriyle sohbet ettik. Yoğun kar yağışının etkili olduğu Şakşak, Çayır, Bozlu, Çatbaşı, Çaksına, Turfanda, Yoncakaya, Kışlak, Ayışığı, Görentaş, Güveççi, Hisarcık, Sungur, Sürütme, Uluyol, Üçırmak, Yeditepe, Çandır, Denizgören, Yalaz, Kösrelik, Gürışık, Kulaç, Yukarıpulluyazı, Aşağıpulluyazı, Kızılçat mahallelerimizde hâlen yolların kapalı olduğu bölgeler mevcut ekiplerimiz yoğun bir çalışma sürdürmektedir. Yayladağı ve Samandağ yolu açık, Yayladağı ve Antakya arasında kar lastiği veya zincir ile yolculuk yapılması hususunda tüm hemşerilerimizden dikkatli olmasını rica ediyoruz. Yayladağı Belediyesi ekiplerimiz, Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Karayolları ekipleri, Jandarma ekiplerimiz koordineli bir şekilde 7/24 sahada çalışmalarına devam etmektedir.” Diye konuştu.

Yalçın açıklamasının devamında; “personelimiz ve iş makinelerimizle birlikte ilçede en az zararla çıkacak şekilde sahadayız. Halkımız güvenliği, mutluluğu, sağlığı, huzuru için elimizden gelen ne varsa yapıyoruz. Çok hızlı takviyeler yapıldı. İnsani değerler üzerine bu büyük milletin güçlü bir altyapısı var. Bu konuda hemşerilerimize geçmiş olsun diliyorum ve her zaman yanlarında olduğumuzu ifade ediyorum.” dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu