YAYLADAĞI’NA FUTBOL SAHASI PROJESİ YAPIMI SÜRÜYOR

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Yayladağı İlçesi’nde Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın desteğiyle futbol sahası projesinin yapımı sürüyor.

Yapımı devam eden sentetik çim özelliği taşıyan futbol sahasında profesyonel aydınlatma, 480 kişilik tribün ve hakem ile sporcu odaları olacak.

Modern standartlara uygun şekilde yapılan halı sahanın yapımı vatandaşlardan da tam not aldı.

Çocuklar ve mahalle sakinleri kendilerine oluşturulan spor alanları çalışmalarından dolayı Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın’a teşekkürlerini iletti. Vatandaşlar ayrıca Yayladağı Belediyesi’nin çalışmalarını takdir ettiklerini de ifade etti.

GENÇLERİMİZE HAYIRLI OLSUN

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Geleceğimiz olan gençlerimize yönelik hizmetlerimize devam ediyoruz. Yayladağı İlçemize yeni spor tesisleri kazandırmak için elimizde gelenin en iyisini yapmak için çalışıyoruz. İlçemizde yapımına başlanan Futbol Sahası Projemiz gençlerimize hayırlı uğurlu olsun. Başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Gençlik ve Spor Bakanımız M. Muharrem Kasapoğlu’na, Milletvekilimiz Sn. Sabahat Özgürsoy Çelik’e sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Gençlerimiz olmak üzere tüm hemşerilerimize, futbolseverlere hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu