Yayladağı’na 25 Milyonluk KIRDES Projesi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Yayladağı Belediyesi ve Hatay Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) arasında imzalanan Kırsal Altyapı Destekleme Projesi(KIRDES) kapsamında 2 mahalleye planlanan yol ve altyapı çalışmalarına 25 Milyon liralık yatırım yapılması için imzalar atıldı.

Hatay Vali Yardımcısı ve YİKOB Başkanı Yusuf İzci ile birlikte protokole imza atan Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, atılan imza sonrası yaptığı açıklamada, “Yayladağı Karamağara ve Yoncakaya bölgelerinde planlanan projelerde yol ve altyapı yapımında kullanılmak üzere 25 Milyon liralık yatırım yapılacaktır. Bizden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’ya, Hatay Valimiz Sayın Rahmi Doğan’a, Milletvekilimiz Sayın Sabahat Özgürsoy Çelik ile İl Başkanımız ve Hatay Milletvekillerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunarız” ifadelerine yer verdi.

BAŞKAN YALÇIN’DAN VALİ DOĞAN’A ZİYARET

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, daha sonra Hatay Valisi Rahmi Doğan’ı makamında ziyaret etti. Hatay Valisi Rahmi Doğan Başkan Yalçına ziyaretleri dolayısıyla teşekkürlerini iletti. Başkan Yalçın ziyaret sonrası yaptığı açıklamasında; “Hatay Valimiz Rahmi Doğan’ı makamında ziyaret ettik. Valimiz ilçemizde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. İlçemizde yapılması planlanan projelerde desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Hatay Valimiz Sn. Rahmi Doğan’a sonsuz teşekkürlerimizi sunarız” ifadelerine yer verdi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu