YARIM ASIRLIK LEZZET DURAĞI “VİTAMİN KASABI”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

1971 yılından günümüze 50 yıldır Antakya’nın tarihi Uzun Çarşısında yerli ve yabancı ziyaretçilerini en güzel şekilde ağırlayan Vitamin Kasabı, damaklara hitap etmeye devam ediyor. Covid-19 salgını tedbirleri kapsamında tüm tedbirlerin maksimum düzeyde alınarak hizmet verilen Tepsi Kebabı, Kâğıt Kebabı, Lahmacun, Et Sote, Pirzola, Halavet ve daha bir çok et ürünlerinin afiyetle tüketildiği mekan olarak tanınan Vitamin Kasabı, özellikle yabancı turistlerin uğrak yeri olarak biliniyor. Helal kesim ile günlük kesilen dana ve koyun etlerinin özenle hazırlanıp çarşı fırınında piştiği lezzet durağı, sanatçıların, tiyatrocuların ve gurmelerin en çok ziyaret ettiği noktalardan biri olarak biliniyor.

Ünlülerin yanı sıra, bu güne kadar çok sayıda televizyon programlarına ve yemek belgesellerine konu olan Vitamin Kasabı, UNESCO tarafından Gastronomi şehri ilan edilen Hatay’a yakışır bir vizyon sergiliyor.

Gerek lezzeti, gerek yaratıcılığı ve gerek se misafirperverliğiyle adından sıkça söz ettiren Vitamin Kasabı sahibi Sedat Kutnu, yılların ustası olan babası Sabahattin Kutnu’dan devraldığı bu mekanı daha ileri noktalara taşımak için çalıştığını söyledi.

Lezzet, hijyen ve kaliteden asla taviz vermeden yemek sektöründe bayrağı daha ileri noktalara taşımayı hedeflediğini aktaran Sedat Kutnu, “Hatay’ımızı ziyaret eden herkese misafirperverliğimizi gösteriyoruz ve en iyi hizmeti sunuyoruz. Bunların hepsinin yanı sıra fiyat konusunda da fırsatçılık yapmayarak sadece hak olanı istiyoruz.Covid-19 salgını herkesi olduğu gibi bizleri de etkiledi.Alınan tedbirler neticesinde yeni normalleşme ile kısa bir süre önce müşterilerimiz ile buluştuğumuz  yarım asırlık lezzet durağımızda eski sağlık dolu günleri özlediğimizi belirtmek isterim.En büyük temennimiz bu illetten kurtularak normal hayata dönmektir.Biz Tarihi uzun çarşıda damak çatlatan lezzetlerimiz ile müşterilerimize en güzel hizmeti vermek adına var gücümüzle çalışıyoruz.Herkesi bol vitamin için işyerimize bekliyoruz.”dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu