YAPAR: ÇALMADIK KAPI, GİRMEDİK GÖNÜL BIRAKMAYACAĞIZ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

AK Parti Antakya Belediye Başkan adayı İbrahim Naci Yapar, yeni dönemde ümitsizliğe ve karamsarlığa kapılmayacaklarını belirterek, “Çünkü biz Antakya’yız başarabiliriz” dedi.
Eski otagar esnafını ziyaret eden İbrahim Naci Yapar, 6 Şubat’ta meydana gelen asrın felaketinde en çok yıkımı yaşalan kentlerin başında gelen Antakya’yı yeniden ayağa kaldırmak için seferber olduklarını söyledi.

AK Parti Antakya Belediye Başkan adayı İbrahim Naci Yapar, şöyle konuştu:“Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleriyle hep birlikte yeni bir yola çıktık. Şehrimizin ihtiyaçlarına, gençlerimizin meselelerine, esnafımızın beklentilerine, çiftçilerimizin sorunlarına, Antakya ve Antakyalının tüm mesele ve dertlerine biz vakıfız, bunları çözecek iradeye de biz sahibiz. Ümitsizliğe ve karamsarlığa asla ve asla yer yok. Çalışacağız, taşın altına elimizi değil, gövdemizi koyacağız.”
Konuşmasına devam eden İbrahim Naci Yapar, “Şimdi çalmadık kapı, girmedik gönül kalmayıncaya kadar çalışma vakti. Bizim Cumhurbaşkanımıza verilmiş bir sözümüz var. 31 Mart gecesi kadınlarımızla, çocuklarımızla, gençlerimizle kazanacağız, hep birlikte başaracağız” ifadelerine yer verdi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu