YANINDAYIZ ÖMER HOCA

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

 

1,5 yıldır takımın başında olan, elindeki mütevazi ve kısıtlı kadroya rağmen bizleri sevindiren , gururlandıran, kadroda bulunan bir çok oyuncu kalite anlamında Süperlig seviyesinde olmamasına rağmen bu oyuncuların seviyesini yükselten, bu oyuncularrdan maksimum verim alan , ilk sezonunda bizi beşinci yapan, bu sezon 15 hafta sonunda 26 puan toplayan ve ligin ilk beş içinde bulunan takımın teknik direktörü Ömer hocamızın yanındayız.

Tamam,Teknik anlamda bugün geldiği günden beri ilk defa kötü bir performans sergiledi. Oyuncu tercihleri,.değişiklikleri kötüydü tamam. Ama şunu da unutmayalım ki Hocanın elindeki kadro çok kısıtlı. Bu hoca 2 yıldır kısıtlı kadroya rağmen iyi işler çıkardı. Boupendza gibi bir oyuncunun değerini arttırdı ve kulübe tarihinde kazanmadığı parayı kazandırdı. Bu hoca daha ne yapsın. Bütçe olarak Hatayspordan çok daha iyi olan kadrolara göre takım sıralamada iyi yerde.

Maalesef ki bugün gerek sosyal medyada gerekse tribünlerde Ömer Hocaya hiçte hak etmediği tepkileri üzülerek görüyoruz. Yapmayın, etmeyin 2 hafta öncesine kadar yere göğe sığdıramadığımız Ömer Hoca’ya 2 maç kaybedince olmaz laflar ediliyor.

Kimse eleştirilmez değil ama Ömer hocaya gelene kadar bir çok kişinin eleştirilmesi gerekir. Hocayı küstürmeyelim. Ömer hoca bu kulübe uzun yıllar hizmet edecek, 2 maçta onu yok etmeyelim.

Bizlere bu güne kadar yaşattığın sevinçler için teşekkürler hocam, biz iyi günde kötü günde yanındayız.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu