Yalçın: Aldığımız oy oranı omuzlarımızdaki yükü arttırdı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde rekor bir oy oranı ile yeniden Yayladağı Belediye Başkanlığına seçilen Mehmet Yalçın aldıkları yüzde 60.87’lik oy oranının omuzlarındaki yükü arttırdığını söyledi.

İlçenin seçim merkezinde seçmenleri ile buluşan Başkan Yalçın, Hatay’ın 15 ilçesi arasında en fazla oyu Cumhur İttifakına kazandırdıklarını belirterek, “Oy oranı bakımında Hatay’ın şampiyonu olduk. Cumhur ittifakına kazandırdığımız, yüzde 60,87 oy oranı ile Yayladağı’mız bu seçimlerde Hatay’da şampiyon ilçe oldu.” dedi.

VAATANDAŞLARIMIZ CUMHURBAŞKANIMIZIN SÖZÜNE İTİMAT ETTİ

Seçim çalışmaların başlarken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sözünü hemşerilerine emanet ettiklerini hatırlatan Başkan Yalçın, “Yayladağı’mızın 47 mahallesindeki ve merkezdeki tüm vatandaşlarımız , Cumhurbaşkanımızın sözüne itimat ederek sandıklara gittiler ve sandıkları patlattılar. Bu sonuçlara göre 15 tane meclis üyesi çıkartıyoruz. Cumhur ittifakı olarak 12 meclis üyesi çıkardık hayırlı uğurlu olsun.  İlçemizden Cumhur ittifakı Büyükşehir Belediye Başkanımıza giden oy odanı da yüzde 72 oldu.”

SAYIN ÖNTÜRK’E HAYIRLI UĞURLU OLSUN

“Seçim çalışmaları boyunca hep bir ayağımız eksik demiştik. Mahallelerimize gittiğimizde hep bir ayağımız eksik kaldı. Bunun nedeni de Büyükşehir Belediyesi’nin Cumhur ittifakında olmamasıydı. Bu nedenle büyükşehir belediyesi ile alakalı sürekli yol ve su sorununu iletmekten usanmıştık. Şükürler olsun dün akşam Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımızda netleşti, Cumhur ittifakı adayımız sayın Mehmet Öntürk’e hayırlı uğurlu olsun. Karşı taraf itiraz itiraz etse de yapılan itirazların sonucunda ben o oy farkının 8 bine çıkacağına inanıyorum. Hatay Büyükşehir Belediyesi artık Cumhur İttifakının elindedir. Tekrar hayırlı olsun.”

OMUZLARIMIZDAKİ YÜK ARTTI

“Yarından itibaren toplantılarımızı yapacağız. Hedeflediğimiz zaten belli. Hizmet noktasında tüm mahallelerimize dağılım yapacağız. Geçmiş dönemde hatalarımız yok muydu? Tabi ki vardı. Bizde insan oğluyuz. Yeni dönemde meclis üyelerimizle birlikte hatasız bir şekilde hizmetlerimize yapmaya sizlerin sayesinde devam edeceğiz. Çünkü aldığımız rekor oy oranı bizlerin omuzlarındaki hizmet yükünü de arttırdı. Bu kadar vatandaşlarımız bizi desteklediyse bununda bir sorumluluğu var. Bizi destekleyenler bizim yanımızda duranların sözlerini biz artık emir olarak telakki edeceğiz.” dedi.

SÖZ KONUSU YAYLADAĞI, SÖZ KONUSU HATAY OLUNCA

Destekçilerinin seçim sürecinde hiçbir zaman kendilerini yalnız bırakmadıklarını belirten Başkan Yalçın, “Herkes gönülden buradaydı. Hiç kimseyi gelin yanımızda durun diye aramadık. Herkes gönüllü geldi. Buradan bizlere destek veren herkese bir bir teşekkür ediyoruz. Bizlere destek verdiniz oylarınıza sandıklara sahip çıktınız. Söz konusu Yayladağı, söz konusu Hatay olunca, çalışma dürtüsüyle hareket ettiniz. Sizlerin sayesinde sandıklar patladı ve Hatay’da birinci olduk. Allah’ın izniyle hiç birinizi yalnız bırakmadan hizmetle buluşturacağız. Bundan hiç şüpheniz olmasın” diye konuştu.

Başkan Yalçın, yaptığı konuşmanın ardından seçmenlerine kendi elleriyle un helvası ikram etti.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu