Yağmur&Tahsin Mutluluğa Evet Dedi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Antakya’nın tanınmış ailelerinden Nafile ailesinden Sibel-Nebih Nafile’nin (Kâhiloğlu) güzel kızları Yağmur ve Ankara’nın seçkin ailelerinden  Nejla-Mustafa Akdoğan’ın yakışıklı oğulları Tahsin, Antakya’da ve Ankara’da düzenlenen düğün törenleriyle hayatlarını birleştirdi.

Salgın tedbirleri kapsamında Antakya’da, Kuzenler Düğün Salonunda yapılan kına&düğün törenine yoğun ilgi vardı. Vehbi Gül ve Serdal Bahçeci kuzenlerin başarılı ekipleri eşliğinde eğlence doruklarda yaşandı. Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, İLESAM Hatay Temsilcisi M. Adil Çetin ve eşi, Çemil Meriç Hatay İl Halk Kütüphane Müdürü Celal Baz ve eşi, iş insanı Baykal Deniz ve eşi, gazeteci Metin Dingil ve eşi, heykeltıraş sanatçısı Ahmet Bostancı ve eşi, Dr. Mansur Duran, eğitimci Safi Duran ve eşi, Antakya’daki edebiyatçı, sanatçı camiası ve çok sayıda konuklar Yağmur ve Tahsin’in mutlu günlerine tanıklık ettiler. CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur; “Genç çiftlere ömür boyu mutluluklar diliyorum. Antakya’dan kız almak ayrı bir mutluluktur. Damadımız bu konuda şanslı olduğunu bilmeli. Sevgileri örnek olsun.” Dedi. Ailece müzikle ilgileri olan Nafile Ailesi, kına&düğün törenine katılan misafirlerine sürprizleri oldu. Bağlamada baba Nebih Nafile, gitarda gelinin kardeşi Merih Nafile ve vokalde gelin hanım, annesi Sibel Hanım, küçük kardeşi Ekin Nafile ve damat Tahsin’i de yanlarına alarak “Turnalar” türküsünü çalıp hep beraber seslendirdiler. Duygu selinde gelin babası Nebih Nafile; Duyguları anlatmaya iki kelime yetiyor. “Seni Seviyorum” Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan bütün misafirlerimize çok teşekkür ediyoruz. Yağmurumuzu seviyoruz, Tahsinimizi seviyoruz. Hep mutlu olsunlar…

Ankara, Ostim Serhat Mahallesi Tektaş düğün salonunda yapılan nikah ve düğün töreni geniş katılımla gerçekleştirildi. Yağmur ve Tahsin’in nikahları; Koza Karaca Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Özgün Karaca, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Prof. Dr. Lale Karabıyık’ın danışmanı Gizem Karaca, Savcı Yasin Akdoğan ve Hâkim Dilek Akdoğan şahitlikleri eşliğinde Yenimahalle Belediye Başkanlığınca kıyıldı. Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fatih Sakallı ve eşi Saadet Hanım, MatBilim Eğitim Kurumları Yöneticisi İhsan Nafile ve eşi, çok sayıda misafirlerin katılımıyla genç çiftler yeni bir hayatın başlangıcına merhaba dediler.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu