Yağışlar başladı, sis çöktü, ilk kaza oldu!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Havalar soğudu, yağış ve sis etkili olmaya başladı. Görüş mesafesinin bir hayli azaldığı Altınözü Antakya Karayolu’nda meydana gelen tek taraflı kaza ucuz atlatıldı

Sonbahar mevsiminden kış mevsimine girmeye başladığımız bu günlerde soğuk ve yağışlı hava Hatay genelinde etkili olmaya başladı. Hafta sonuna kadar etkili olması beklenen sağanak yağışlarla birlikte özellikle kentin yüksek kesimlerinin de sis altında kalmaya başladığı görüldü.

Altınözü-Antakya yolu da sis altında kalan bölgelerden biri oldu. Sabah saatlerinde Altınözü-Antakya Karayolu Küncülü Boğazı mevkiinde tek taraflı bir kaza meydana geldi. Yağış nedeniyle kayganlaşan zeminde virajı alamayan tır sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarına savruldu. Bu esnada bölgede başka bir araç olmaması sayesinde olası bir facianın önüne geçilmiş oldu.

Meydana gelen tek taraflı kazanın ardından bölgeye güvenlik güçleri ve sağlık ekipleri sevk edildi. Jandarma ve polis ekipleri kaza yerinde geniş güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri de tırın sürücüsüne ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Tır sürücüsünün genel sağlık durumunun iyi olduğu ve kazayı ciddi bir yaralanma almadan atlattığı öğrenildi.  Kazaya karışan tırın çekici yardımıyla olay yerinden kaldırılmasıyla birlikte trafik normal seyrine döndü.

DİKKATLİ OLUN UYARISI

Özellikle sisli ve yağışlı havalarda sürücülerin çok dikkatli bir şekilde ilerlemesi gerektiğini ifade eden ve en ufak bir dikkatsizliğin dahi feci sonuçlara yol açabileceği konusunda uyarılarda bulunan uzmanlar, sürücülere aşırı hız yapmamaları konusunda da uyarıda bulunuyor.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu