Wilfried Bony Hatayspor’a mı geliyor?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Bonservisi elinde olan 32 yaşındaki Fildişili golcü, Türkiye’den teklif aldığını açıkladı. Başkan Savaş’ın “Türkiye’de hiç oynamamış ama kendini ispat etmiş, şöhretli bir isim” diyerek anlaştıklarını açıkladığı ismin Bony olduğu iddia ediliyor.

Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş, takımdan ayrılma ihtimali yüksek olan Gabonlu yıldız golcü Aaron Boupendza’nın yerine kendisi ispatlamış ünlü bir golcüyle anlaştıklarını ve transferin Hatayspor’a bağlı olduğunu söyledi.  İsmi açıklamayan Başkan Savaş, “Türkiye’de hiç oynamamış ama kendini ispat etmiş, şöhretli bir isim. Yaptığımız görüşmede anlaşma sağladık. İmza atması bizim elimizde. Hatayspor’a her zaman en iyisini yapmanın gayreti içerisindeyiz” dedi.

Başkan Savaş, anlaşmaya vardıkları forvetin kim olduğunu açıklamazken, bu sürpriz ismin 32 yaşındaki Fildişili golcü WilfriedBony olduğu iddia edildi.

Bir dönem İngiliz devi Manchester City’de de forma giyen tecrübeli golcünün bonservisi elinde bulunuyor.

HER YERDE OYMAMAYA HAZIRIM

Eski Swansea City ve Manchester City forvet oyuncusu Wilfried Bony, yeni bir kulübe imza atmaya hazırlanırken dünyanın her yerinde oynamaya istekli olduğunu söyledi.  3 gün önce BBC Sport’a konuşan Bony, “Menajerim ve personelim, Türk taraflarıyla, Çin taraflarıyla, Kore taraflarıyla, Rusya’da da konuşuyorlar. Ama bunu onlara bırakıyorum. Ben sadece antrenmanıma odaklanıyorum, zinde olmak ve hareket etme zamanı geldiğinde hazırlanmak için” sözlerini kullandı. Hatayspor’un bonservisi elinde olan Bony’le anlaştığı iddia edildi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu