Vranjes: Demirel harika bir teknik adam olacak!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Ongjen Vranjes: Volkan Demirel, harika bir teknik adam olacak, ben de başarısı için elimden geleni yapacağım. Çok iyi yerlere geleceğini göreceksiniz”

Atakaş Hatayspor’un sezon başında kadrosuna kattığı 33 yaşındaki tecrübeli stoper Ognjen Vranjes, teknik direktör Volkan Demirel’den övgü dolu sözlerle bahsetti.  Yunan basınına konuşan Vranjes, yaptığı açıklamada Teknik Direktör Volkan Demirel’e övgüler yağdırdı.

Süper Lig ekiplerinden Atakaş Hatayspor, Teknik Direktör Volkan Demirel yönetiminde adeta yeniden hayat buldu. Demirel’in göreve getirilmesinden önce 6 maçta 1 puan toplayan Bordo Beyazlılar, genç teknik adamla çıktığı 7 karşılaşmada 13 puan topladı.  Hatayspor’da forma giyen 33 yaşındaki Boşnak defans oyuncusu Ognjen Vranjes, teknik direktörü Volkan Demirel hakkında Yunanistan basınına önemli açıklamalarda bulundu. Demirel ile aralarında arkadaşça bir ilişki olduğunu belirten Vranjes, “Kendisi harika ve özel bir insan. Hayatımda bu tip bir teknik adamla hiç karşılaşmadım” dedi. Vranjes, genç teknik adama sınırsız bir saygı duyduğunu ve çalıştığı en iyi teknik direktörlerden biri olduğunu belirtti. Öte yandan Bosna Hersekli oyuncu hocası için, “Harika bir teknik adam olacak, ben de başarısı için elimden geleni yapacağım. Çok iyi yerlere geleceğini göreceksiniz” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu