Volkan Hoca’nın taktiği, İsmael’in Süper Lig kariyerini bitirdi Hatayspor’a yenildi, bileti kesildi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Beşiktaş’ta Hatayspor yenilgisinin faturası teknikk direktör Valerien İsmael’e kesildi. Süper Lig 11’inci hafta maçında 1-0 öne geçtiği karşılaşmada Hatayspor’a 2-1 yenilen Beşiktaş, hoca değişikliğine gitti. Siyahlı-Beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, “2021-22 sezonunun ikinci yarısından bu yana Futbol A Takımımızın teknik direktörlüğünü yapmakta olan Valerien Ismael’le yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Valerien Ismael’e emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz” denildi.

YENİ TEKNİK DİREKTÖR ŞENOL GÜNEŞ

Beşiktaş, üst üste alınan başarısız sonuçların ardından Valerien İsmael ile yollarını ayırır ayırmaz takıma son iki şampiyonluğu getiren usta isim Şenol Güneş’le masaya oturdu. Beşiktaş, tecrübeli hocayla her konuda anlaştı. Şenol Güneş’in bu hafta sonuna oynanacak olan Ümraniyespor maçında takımının başında olacak.

DEMİREL, BJK’Yİ ÇOK İYİ ANALİZ ETTİ

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Beşiktaş maçı sonrasında yaptığı açıklamada, “İstediğimiz, planladığımız, analizimize göre hareket ettiğimiz bir maç oldu. Çünkü Beşiktaş’ın ilk 60 dakikadan sonra düştüğünü biliyorduk. Son beş maçlık periyotta bunu gösterdiler. Planımızı da buna göre yaptık ve bunu başararak galibiyet elde ettik” sözlerini kullanmıştı. BJK’yi iyi şekilde analiz ederek sahadan galibiyetle ayrılan Bordo-Beyazlılarda, teknik direktör Volkan Demirel’in maç stratejisi, Beşiktaş’ın hoca değişikliğine gitmesine yol açtı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu