Volkan Hoca, “Yerli Haaland” dedi Cimbom harekete geçti!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel’in “Türk futbolunun yetiştirdiği en büyük santrfor olacak” diyerek övdüğü genç golcü Bertuğ Özgür Yıldırım’ın ismi transfer kulislerinde dolanmaya başladı. Türkiye Ümit Mili Takımı’nın da forma giyen genç yetenek için Türkiye’nin dev kulüplerinden Galatasaray’ın harekete geçtiği iddia edildi. Söz konusu iddiada Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’un da transfere çok sıcak baktığı, Bertuğ’un da Sarı-Kırmızılıların ilgisinden oldukça memnun olduğu ileri sürüldü. Galatasaray’ın 20 yaşındaki futbolcu için görüşmelerini sürdürdüğü belirtiliyor.
Hatayspor’da bu sezon 8 maçta 261 dakika forma giyen 2002 doğumlu Bertuğ Yıldırım, 2 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.
DEMİREL ÖVGÜ YAĞMURUNA TUTMUŞTU
Bordo-Beyazlı ekibin teknik direktörü Volkan Demirel, genç golcü için “Bertuğ 20 yaşında bir genç. Ama acayip bir fizik kalitesi, acayip bir bitiriciliği, acayip bir enerjisi, bitmek bilmeyen bir gücü var. Bunu çok iyi kullanırsa onda da çok iyi bir mesafe kat edeceğiz. Bence Türk futbolunun yetiştirdiği en büyük santrfor olacak. Haaland, İbrahimoviç. Bu seviyelerin oyuncusu olabilecek bir oyuncudan bahsediyorum. Eğer dediklerimizi yaparsa. Biz yolu göstereceğiz. Bertuğ da yürürse eğer o da Türk futbolu adına çok büyük kazanç olacaktır” ifadelerini kullanmıştı.
Bertuğ’un ligin devamında nasıl bir performans sergileyeceği ve transfer iddialarının gerçek çıkıp çıkmayacağı merak ediliyor.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu