Volkan Hoca sabırsızlanıyor: “Bir an önce maç gelsin ve oynayalım istiyorum”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Milli arada Hatayspor’un hocalık koltuğuna oturan ve pazar günü Sivasspor karşısında yeni takımının başında ilk maçına çıkacak olan Volkan Demirel, “Bir an önce maç gelsin, oynayalım istiyorum. Eminim ki oyuncularım da ilk maçla birlikte sahada istediklerimi göstermeye başlayacaktır” dedi.

Art arda alınan kötü sonuçların ardından Serkan Özbalta ile yollarını ayıran Atakaş Hatayspor milli arada takımın başına Volkan Demirel’i getirmişti. Fatih Karagümrük’teki başarılı performansıyla dikkat çeken ve artık Bordo-Beyazlılar’ın başarısı için mücadele edecek olan genç hoca, yayıncı kuruluşa röportaj verdi.

OYUNCULARA NASIL BİR TAKIM İSTEDİĞİMİ ANLATTIM

Hatay camiasına mesaj gönderen Demirel, “Bir teknik adamı göreve getiriyorsanız 3-5 haftada göndermemelisiniz. Teknik adamların arkasında durulması lazım. Giresunspor örneği var geçen seneden. Sivas’tan sonra iç sahada oynadığımız ilk maçta Hatay’dan burada adeta bir şampiyonluk ortamı yaratmalarını istiyorum. Bize inansınlar ve ilk 6 haftayı unutsunlar. Bir an önce maç gelsin, oynayalım istiyorum. Eminim ki oyuncularım da ilk maçla birlikte sahada istediklerimi göstermeye başlayacaktır. Oyuncular ne istediğimi anladı” açıklamasını yaptı.

HERKES BANA ÇOK İYİ DAVRANIYOR

Hatayspor’la görüşmelerde bulunduğu süreçte kafasında soru işaretleri olduğunu belirten Volkan Demirel, “Hatayspor’a gelirken aklımda bazı soru işaretleri vardı. İlk defa İstanbul’dan ve ailemden uzak kalacaktım. Ancak geldiğim andan beri herkes bana akrabasıymışım gibi davranıyor. Fenerbahçe’de çok sevgi ve saygı gördük ama buradaki insanların yaklaşımı biraz daha mutlu etti beni. Bize burada çok değer veriyorlar ve biz de inşallah onlara karşılık vereceğiz” sözlerini kullandı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu