Volkan Hoca, Hatay’a gelir gelmez verdiği sözleri tuttu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

İlk 6 maçta 1 puan alan Hatayspor Demirel’le 7 maçta 13 puan aldı.

Hatayspor’a gelir gelmez, “Burada zorlu ancak aşılabilecek bir süreç var” diyen teknik direktör Volkan Demirel, tüm camiaya “İlk 6 haftayı kafanızdan silin” çağırısında bulunmuş ve Hatayspor’da yeni bir başlangıca imza atacaklarını ifade etmişti. Bordo-Beyazlı takımın başında 7 maça çıkan ve bu maçlarda 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi alarak 13 puan elde eden Demirel, göreve başladığı haftadan itibaren ligde en çok puan toplayan ikinci hoca oldu. Fenerbahçe son 7 maçında 16 puan toplarken, son haftaların formda takımları Galatasaray son 6 maçta 11 Kayserispor ise son 7 maçta 11 puan toplamayı başardı.

“OYUN TATMİN ETMESE DE SONUÇ ODAKLI BİR TAKIM OLACAĞIZ” DEMİŞTİ

Oyun anlamında istenilen seviyede olamayabileceklerini ancak sonuç odaklı bir anlayışla sahada olacaklarını ifade eden Volkan Hoca, dediğini yaptı. Hatayspor çok iyi oynamadığı maçlarda bile 3 puana uzanarak, Dünya Kupası arasına düşme potasının üzerinde giriş yapmayı başardı. Volkan  Hoca, göreve ilk geldiğinde,  “Takıma da söyledim; ilk 6 haftayı herkes kafasından atsın. Bundan sonra beyaz sayfayla beraber, takımı en iyi şekilde oynatarak, ilk başlarda belki oyun olarak hoşunuza gitmeyebilir ancak skor olarak her zaman sonuç almaya odaklı bir takım olacak. Sahada en azından mücadele eden, omuz omuza girdiğinde yıkılmayan takımla ilk maçımızdan itibaren mücadelemizi edeceğiz” diye konuşmuştu. Bugün gelinen noktada Volkan Hoca ve ekibinin Hatyaspor’la ilgili ilk planlarının tuttuğu görülüyor.

HATAYSPOR ANTALYA’DA KAMPA GİRECEK

İstanbulspor maçının ardından izne ayrılan Bordo-Beyazlılar iznin ardından Antalya’da kampa girecek. İdmanlar ve hazırlık maçlarıyla sezonun kalan bölümüne hazırlanacak olan Hatayspor, lige daha güçlü bir şekilde dönmenin hesaplarını yapıyor. Volkan Hoca , “Dünya Kupası arasında takıma izin vereceğiz, onun planlamasını yapıyoruz. İstanbulspor maçından sonra gerekli bilgilendirmeler yapılacak. İznin ardından Antalya’da kampa gireceğiz. Orada hazırlık maçlarıyla beraber ligin kalan periyoduna hazırlanacağız. Biliyorsunuz ondan sonra bir devre arası olacak ama orada izin kullanmayacağız. O yüzden buradaki arayı futbolculara izin vererek kullanacağız. Oyuncuları da fazla yıpratmak istemiyoruz” dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu