VOLKAN DEMİREL: 6 ŞUBAT’TA HATAY’DA OLACAĞIZ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay’da asrın felaketinin yıldönümünde yapılacak anma törenlerinde Atakaş Hatayspor Kulübü de hazır bulunacak.
Alınacak bilgilere göre, Hatayspor yönetimi, teknik direktör Volkan Demirel ve yardımcıları ilk önce 5 Şubat 2024 tarihinde Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından saat 16.00’da gerçekleştirilecek anma törenlerine katılacak.
Buradaki törende HBB Başkanı Lütfü Savaş, Hatayspor Kulübü, teknik direktör Volkan Demirel ve depremi yaşayan yardımcıları ile bazı futbolcular katılacak.
HATAYSPOR 6 ŞUBAT’TAKİ YÜRÜYÜŞE DE KATILACAK
Hatayspor Kulübü ayrıca, yine teknik heyet ve bazı futbolcuların da yer alacağı 6 Şubat’taki saat 04.17’de düzenlenecek ‘Sessiz Yürüyüş’ programına katılacak ve Asi Nehri’ne karanfil bırakacak.
Asrın felaketinde Hataylıların yanında olacaklarını belirten Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel, “6 Şubat’ı unutmamız mümkün değil. Allah bir daha böyle bir günü hiç kimseye yaşatmasın. Zor günler yaşadık, asla unutamayız. O günün anısına Hatay’da olacağız, olmak zorundayız” diye konuştu.
6 ŞUBAT’TA HATAYSPOR TESİSLERİNDE BASINLA SOHBET TOPLANTISI YAPILACAK
Edinilen bilgilere göre, teknik direktör Volkan Demirel ve yardımcılarının yine 6 Şubat 2024 tarihinde Hatayspor tesislerinde basın mensuplarıyla bir araya gelmek istediği öğrenildi.
Adana Demirspor maçı sonrası yerel basına yönelik açıklamalarıyla tepki toplayan Volkan Demirel’in hem gazetecilerin gönlünü alması hem de takımla ilgili son gelişmeleri değerlendireceği belirtiliyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu